Жена от Пловдив за малко да бъде прегазена от шофьор, опитващ се да излезе от импровизиран паркинг. В гневно писмо читателката на TrafficNews.bg описа недоволството си от паркиращите в района на Водната палата и постоянното преминаване на коли през тротоарите.

"Отново става въпрос за наглостта на хората от булевард "Цар Борис III Обединител" срещу Водната палата. Всеки ден поне по 3 коли влизат и излизат от импровизирания "паркинг" и минават не откъде да е, а по тротоара!", разказва тя.

"Неслучайно тротоарът вече се е вдлъбнал точно там, защото все пак е пригоден за пешеходци, а не за коли", пише жената. Тя дори се е разминала на косъм с инцидент на мястото.

"На всичкото отгоре, този нагъл шофьор едва не ме сгази, докато вървях по тротоара, а той се опитваше да си направи хилядите маневри, с които да вкара колата си в двора на този измислен хоремаг!", ядосва се пловдивчанката.

"Подадени са сигнали до съответните институции, но естествено без резултат", допълва разказа си жената.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg