Паркирането на голям пикап предизвика въпроси, пише сайтът GlasNews. Возилото, което е с бургаски номера, е забелязано оставена по странен начин. Част от него е на тротоара, а другата половина стърчи на пътното платно. Ситуацията се развива на ул. "Жан Жорес" №2 в Пловдив - при пресечката с ул. "8-ми март".

От разпространените снимки се вижда, че пешеходният тротоар е почти непроходим, а пешеходците трябва да преминат по другия. Проблематично е и минаването на автомобилите, които трябвало да шофират с повишено внимание.

Плодивчанинът, алармирал за нередността, отбелязва, че возилото било паркирано по този начин цели три дни.

"Трети ден този автомобил е паркиран нагло на ул. "Жан Жорес" 2 и никой от патрулиращите коли на МВР не се сезираха да направят нещо. Отделно, трети ден давам сигнал на 112 и та казват "благодарим за сигнала", твърди Пейо К.

Местните са възмутени от поведението на водача, като дори се опитват да намерят причини, които да направят постъпката допустима.

Някои предполагат, че може да е аварирал, други смятат, че може да е свършило горивото му.

Друга подобна случка на същата улица, вижте тук:

Гений от Пловдив счупи законите на логиката с едно паркиранеКолата е спряна по средата на кръстовището на улиците "8-ми март" и "Братя Миладинови"