Любимците на публиката Петър и Галена отпаднаха от “Един за друг” на крачка от големия финал на романтичната надпревара. Те срещнаха големи трудности и не успяха да завършат своето второ полуфинално изпитание, което ги остави на четвърто място в крайното класиране. Напред към решаващите предизвикателства в състезанието продължават симпатичните перничани Михаела и Венцислав, инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир, както и младите юристи Йордан и Елизабет.

Втората полуфинална игра подложи на тест издръжливостта, ловкостта, и волята на влюбените двойки. Те бяха издигнати на платформа, извисяваща се на 15 метра височина. Всички участници трябваше да конструират въжен мост, използвайки своята логическа мисъл и самообладание. Най-бързо със задачата се справи семейството на София и Тихомир от Харманли, които завършиха трасето за малко над 36 минути и добавиха нови 5000 лв. към своя семеен бюджет. На второ място, след поредица от перипетии, завършиха перничаните Михаела и Венцислав. Една от най-добре представящите се двойки през последните няколко седмици, Йордан и Елизабет, завършиха трети, оформяйки топ 3 на финалистите, които ще се борят за голямата победа утре вечер, пише Нова.

Въпреки големите усилия и желание за победа, вечно усмихнатите Петър и Галена не успяха да се справят и с второто си предизвикателство тази седмица и напуснаха най-позитивното любовно риалити.