Екипът на Трафик Бул, Ви поздравява, че сте решили да използвате Нашите сайтове:
TrafficNews.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg

Нашият екип

 

Екипът на Traffic Bul e млад, енергичен, вдъхновен и успешен. Всеки от нас е посветен на мисията да информира и образова аудиторията, която всеки ден се доверява на платформите TrafficNews, PlovdivTime, PlovdivNow и Check in Plovdiv. Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите на една компания.

Затова Traffic Bul ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители. Подходящата квалификация и богатия практически опит са гаранция качеството на нашата работа.

Парашкева ИВАНОВА

Главен редактор
s
s

Парашкева Иванова е журналист с дългогодишна практика. Завършила е Техническия университет – Пловдив, но избира друго поприще. През годините тя е заемала ръководни длъжности във вестниците „Пловдивски новини”, „Вести” и „Марица”. През 2014 година заедно с млад и амбициозен екип участва в създаването на новинарския сайт TrafficNews. Носител е на националната награда за журналистика „Черноризец Храбър” и Награда „Пловдив”.

X

Илиян ВЕЛКОВ

Редактор
s
s

Илиян Велков е от Пловдив. Завършил е в ПУ „Паисий Хилендарски” и едновременно с това е трупал опит като репортер и водещ. Занимава се с новини от 2006 година. Две години по-късно става кореспондент на „Господари на ефира”от Пловдив. Твърди, че слабостта му към Тракийската низина е причината да отклони учтиво предложенията за работа от CNN. Участва в създаването на новинарския портал TrafficNews на 1 септември 2014 година и от тогава досега е част от екипа на най-четената медия в Пловдив.

X

Благовест АНДОНОВ

Редактор
s
s

Благовест Андонов е завършил „Политология” в ПУ „Паисий Хилендарски” през 2010 година, а след това и магистратура по „Управление на човешките ресурси”. Занимава се с политически мениджмънт, преди да влезе в журналистиката. От 2011 година е политически репортер в седмичника вестник „Акцент” и информационния сайт SNews. От 2015 година работи в TrafficNews. Отговаря за отделите „Политика” и „Общини и местна власт”.

X

Мария ВЛАДОВА

Редактор
s
s

Мария Владова е завършила е Руската езикова гимназия и Пловдивския университет - специалност Българска филология. Има над 30 години журналистически стаж. Работила е във в. “Отечествен глас”, в. “Марица” и Snews. От 2015 г. е редактор в TrafficNews.

X

Георги АНАСТАСОВ

Редакция "Спорт"
s
s

Георги Петров Анастасов, роден на 12 август, 1970 година в гр. Кюстендил. Завършил Английската езикова гимназия в Пловдив и българска и английска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". От 1997 до 2002 година работил като учител по английски език в училище Европа. От 2000 до 2017 - спортен журналист във вестник Марица. От април 2017 година - спортен журналист в TrafficNews.

X

Мария ЛУЦОВА

Редактор "Култура"
s
s

Мария Луцова-Димитрова е завършила „Българска филология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Още в студентските години сътрудничи на вестник „Неделен новинар”. След дипломирането си в продължение на 20 години работи като репортер и редактор във вестник „Марица”. От октомври 2017 г. е репортер в сайта PlovdivTime. Носител е на награди от фондация „Фондация "Европейски културен месец - Пловдив 1999" и различни културни институции под тепетата. От 10 години работи в пресцентъра на Есенния международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът”, а четири години го оглавява.

X

Виктория ПЕТРОВА

Репортер
s
s

Виктория Петрова е завършила Математическа гимназия в Пловдив и „Социология на правото, икономиката и иновациите“ в Пловдивски университет. Първите си стъпки в медиите прави още на 14 години, когато става ководеща в ежеседмично развлекателно тв шоу на Пловдивска обществена телевизия. Остава 6 години в ефир, като междувременно участва и в други проекти на телевизията, води няколко предавания по различни актуални теми. Работила е по редица младежки политически и социални проекти на национално и международно ниво. В TrafficNews започва своя репортерски път през 2016 година.

X

Олга ДАСКАЛОВА

Репортер
s
s

Олга Даскалова е завършила СОУ „ Свети Патриарх Евтимий” в Пловдив, а след това се дипломира като бакалавър в специалност „Етнология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Координатор е на социалната програма на Traffic Security - SOS! Час внимание от 2013 г. Работи в TrafficNews от самото му създаване.

X

Невена ВРАНЧЕВА

Репортер
s
s

Невена Вранчева е завършила СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с профил народно пеене, а след това получава бакалавърска степен в „Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство” в Пловдив със специалност „Изпълнителско изкуство”. Паралелно с музиката през 2016 започва работа в „Корпорация за технологии и иновации” като редактор на електронно списание „Клуб Орфей”. През месец септември 2017 година става част от екипа на TrafficNews

X

Деница ЛЕЩЕВА

Репортер
s
s

Деница Лещева е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Пловдив. Като ученичка получава професионална квалификация „Екскурзовод“. След като завършва гимназия, се мести да учи и живее в английския град Норич. В продължение на година изучава Екология в Университета на Източна Англия. След година се завръща в България и в продължение на 6 месеца живее в София, където работи в аутсорсинг компанията „60К“. Връща се в Пловдив в началото на 2015 година, за да започне работа в Общинско предприятие „Туризъм“. Започва да изучава Право в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Междувременно работи като екскурзовод и като диспечер в малка компания със седалище Калифорния. Деница става част от екипа на TrafficNews през февруари 2018. Част е от екипа на платформите PlovdivNow, както и на CheckinPlovdiv.

X

Ива МОДОВА

Репортер
s
s

Ива Модова е завършва Търговската гимназия, а образованието си продължава в специалността "Маркетинг" в Пловдивския университет. След това придобива магистърска степен "Връзки с обществеността". Тя е репортер в TrafficNews от самото създаване на платформата.

Милен АНГЕЛОВ

Репортер
s
s

Милен Ангелов се занимава с телевизия от 2003-а година. Минава през редица местни и регионални медии в родния Димитровград. През 2005-а, когато е приет като студент в Пловдив попада в радио „Ритмо“, а след това в телевизия „Евроком България“, където трупа ценен професионален опит. В периода от 2010-а до края на 2013-а година е зад микрофона на БГ Радио и Радио 1 като новинар, а след това следват телевизиите „Европа“, „Bulgaria On AIR” и ПИК ТВ. В средата на 2018-а година се присъединява към екипа на TrafficNews.bg.

X

Карина БЯЛКОВА

Координатор Сheck in Plovdiv
s
s

Карина Бялкова е завършила клинична психология в University of Indianapolis през 2012 г. Оттогава работи като психолог и консултант към учебни и здравни заведения и частни фирми. Започва да се занимава с журналистика като стартира собствен блог за пътувания, а по-късно става член на Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма. Работи в екипа на Trafficnews от 2017 г. и отговаря за онлайн платформата CheckinPlovdiv.com

X

Добринка ДИМОВА

Координатор на PlovdivNow
s
s

Добринка Димова е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов”. Изучавала е Българска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Продължава образованието си с магистратура „ Актуална българистика” и следдипломна квалификация „Журналистика”. От 2008 г. работи във вестник „Марица” като репортер и редактор. Автор е на книгата „Ние от рока”. В началото на 2018 г. се присъединява към екипа на TrafficNews и е координатор на платформата PlovdivNow.

X

Авел БЯЛКОВ

Оператор
s
s

Авел Бялков е завършил ЕГ “Иван Вазов” с английски език, продължава образованието си в ПУ “Паисий Хилендарски”, специалност „Мениджмънт”. От 2015 година е част от екипа на TrafficNews.

X

Нешо ПЕТРОВ

Оператор
s
s

Нешо Петров е авиационен инженер по образование. Завършва пловдивския филиал на Техническия университет. Тъй като е привързан към родния Пловдив, решава да смени рязко професионалната си посока. Преди 5 години започва развитието си като видеооператор и участва в отразяването на новините от Пловдив и региона за различни телевизии. През 2014 година става част и от екипа на TrafficNews.

X

Георги ВАСИЛЕВ

Фотограф
s
s

Георги Василев се занимава се с фотография от около 10 години , предимно с документални и фотожурналистически проекти. Дълго време се опитва да документира живота на хората от различни малцинства в страната, следвайки порива си се озовава в най-големия за тогава бежански лагер в Европа - Идомени/ Гърция. През септември същата година се озовава в Аруша/ Танзания/, като документира благотворителна кампания, целяща да осигури храна на едно от местните учлища, в което по официани данни една трета от децата в него бяха носители на С.П.И.Н... Към момента основната му цел е да документира Пловдив и целият "водовъртеж" от събития, които се случват. През годините негови работи са показвани в страната и чужбина,, има награди от Кукерландия 2015 и 2017, а също и от първото издание на фестивала "Фото фабрика".

X

Добринка ПИРОНКОВА

Редактор Социални мрежи
s
s

Добринка Пиронкова е завършила „Стопанско управление” - редовно обучение, което е в професионално направление администрация и управление в ПУ „Паисий Хилендарски”. От тази специалност получава професионална квалификация мениджър. През втората година от обучението си е била на разменни начала във Франция в град Лил, по програмата Еразъм, за един семестър в Université de Lille 1 Sciences et Technologies. След това продължава образованието си отново в ПУ „Пайсии Хилендарски” и завършва магистърска програма „Финансов мениджмънт”, от която получава професионална квалификация икономист.

X

Станислава МАРИНОВА

Социални мрежи
s
s

Станислава Маринова е завършила ПГО "Иванка Ботева" в гр.Калофер, специалност " Анимация в туризма". От 2017 година работи в платформите - Traffic News , Check In Plovdiv и Plovdiv Now.

X

Гергана ПОПОВА

Графичен дизайн
s
s

Гергана Попова има 20-годишен опит като графичен дизайнер в областта на медийната реклама. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Математика” и Свободен факултет по журналистика. Работила е в рекламните агенции „Графит“ и „Хермес Медиа“. От половин година е част от екипа на TrafficNews.

X

Пламен КОЦАШКИ

Графичен дизайн
s
s

Пламен Коцашки е завършил е Техническия университет в Пловдив - магистър Компютърни системи. Работил е 12 години във вестник Марица като графичен дизайнер и администратор на уеб сайта на вестника. След това е графичен дизайнер в издателство „Плутон”.
От 2016 година е част от екипа на Trafficnews.

X

Бояна МАРКОВА

Маркетинг и реклама
s
s

Завършила ПУ"П. Хилендарски"- Българска филология. Специализирала Административен мениджмънт, Local Government в Южно Илинойски Университет САЩ. Работила като секретар на Община Родопи, маркетинг в Захарен Комбинат „Кристал” в Пловдив, а след това се занимава с маркетинг и реклама във вестник."Марица". От юли 2017 г. в екипа на TrafficNews. Бояна Маркова е общински съветник от ЗС „Александър Стамболийски”.

X