Екипът на Трафик Бул, Ви поздравява, че сте решили да използвате Нашите сайтове:
TrafficNews.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg

Нашият екип

 

Екипът на Traffic Bul e млад, енергичен, вдъхновен и успешен. Всеки от нас е посветен на мисията да информира и образова аудиторията, която всеки ден се доверява на платформите TrafficNews, PlovdivTime, PlovdivNow. Само високо мотивирани и добре обучени служители могат да гарантират високо качество на продуктите на една компания.

Затова Traffic Bul ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители. Подходящата квалификация и богатия практически опит са гаранция качеството на нашата работа.

Илиян ВЕЛКОВ

Издател
s
s

Илиян Велков е от Пловдив. Завършил е в ПУ „Паисий Хилендарски” и едновременно с това е трупал опит като репортер и водещ. Занимава се с новини от 2006 година. Две години по-късно става кореспондент на „Господари на ефира”от Пловдив. Твърди, че слабостта му към Тракийската низина е причината да отклони учтиво предложенията за работа от CNN. Участва в създаването на новинарския портал TrafficNews на 1 септември 2014 година и от тогава досега е част от екипа на най-четената медия в Пловдив, която е в топ 10 на националните новинарски портали.

X

Парашкева ИВАНОВА

Главен редактор
s
s

Парашкева Иванова е журналист с дългогодишна практика. Завършила е Техническия университет – Пловдив, но избира друго поприще. През годините тя е заемала ръководни длъжности във вестниците „Пловдивски новини”, „Вести” и „Марица”. През 2014 година заедно с млад и амбициозен екип участва в създаването на новинарския сайт TrafficNews. Носител е на националната награда за журналистика „Черноризец Храбър” и Награда „Пловдив”.

X

Златко Желев

Медиен директор
s
s

Роден в Айтос, изръснал в китното пловдивско селце – Белозем, но целият ми съзнателен живот е минал в София. 76-а е годината ми на раждане, семеен с дете и работещ хобито си – журналистиката. Вече 22 години запленен от магията й, макар и завършил мениджмънт и маркетинг в УНСС. Минал съм през БНТ - „Панорама“ Радио „София“ на БНР, закритото вече„Инфорадио“ и 12 години в Инвестор – минал през стълбицата на репортерството, редакторството и накрая – главен редактор на Dnes.bg, вече над 7 години.

X

Васко Георгиев ВЪЛЧЕВ

Зам.-главен редактор
s
s

Васко Вълчев има повече от 25 години стаж в медиите. Започва работа като журналист още в началото на прехода, когато прохождат частните медии. Ръководи спортните екипи на пловдивските вестници „Пловдивски новини” и „Вести”. През 1997 г. е сред създателите на регионалното приложение на националния вестник „Стандарт” - „Стандарт Пловдив”, първоначално като зам.-главен редактор, а след това като отговорен редактор. От 2001 г. е поканен да се присъедини към столичния екип на „Стандарт”, където оглавява отделите „Вътрешна информация” и „Общество”, а от 2006 г. е заместник-главен редактор на вестника. Завършва Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", специалност българска филология. Влиза в екипа, защото вижда в TrafficNews новинарския портал с бързи рефлекси, голям потенциал и имунитет срещу фалшивите новини.

X

Бояна МАРКОВА

Директор "Реклама"
s
s

Завършила ПУ"П. Хилендарски"- Българска филология. Специализирала Административен мениджмънт, Local Government в Южно Илинойски Университет САЩ. Работила като секретар на Община Родопи, маркетинг в Захарен Комбинат „Кристал” в Пловдив, а след това се занимава с маркетинг и реклама във вестник."Марица". От юли 2017 г. в екипа на TrafficNews. Бояна Маркова е общински съветник от ЗС „Александър Стамболийски”.

X

Мария ВЛАДОВА

Отговорен редактор
s
s

Мария Владова е завършила е Руската езикова гимназия и Пловдивския университет - специалност Българска филология. Има над 30 години журналистически стаж. Работила е във в. “Отечествен глас”, в. “Марица” и Snews. От 2015 г. е редактор в TrafficNews.

X

Благовест АНДОНОВ

Редактор
s
s

Благовест Андонов е завършил „Политология” в ПУ „Паисий Хилендарски” през 2010 година, а след това и магистратура по „Управление на човешките ресурси”. Занимава се с политически мениджмънт, преди да влезе в журналистиката. От 2011 година е политически репортер в седмичника вестник „Акцент” и информационния сайт SNews. От 2015 година работи в TrafficNews. Отговаря за отделите „Политика” и „Общини и местна власт”.

X

Георги АНАСТАСОВ

Редактор
s
s

Георги Петров Анастасов, роден на 12 август, 1970 година в гр. Кюстендил. Завършил Английската езикова гимназия в Пловдив и българска и английска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". От 1997 до 2002 година работил като учител по английски език в училище Европа. От 2000 до 2017 - спортен журналист във вестник Марица. От април 2017 година - спортен журналист в TrafficNews.

X

Тина ИВАЙЛОВА

Разследващ репортер
s
s

Първите си стъпки прави в радио Пазарджик като репортер и водещ на новинарските емисии. През 2009 г. се присъединява към екипа на Дарик радио-Пловдив като криминален репортер и водещ на предаването "От Местопрестъплението – Пловдив". През 2011г. е отличена с приза "Гласът на Дарик радио ". През 2013г. става част от екипа на Нова Тв и представя различни човешки истории и криминални случаи в предаването "На светло с Люба Кулезич" в рубриката „Пропуснати новини“ . От 2014 г. е разследващ журналист /и криминален репортер/ в Нова тв. През 2017 г. е носител е на голямата награда за разследваща журналистика на Фондация "Радостина Константинова" . Носител е и на голямата награда категория телевизия "Валя Крушкина-журналистика за хората". През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews.

X

Добринка ПИРОНКОВА

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Добринка Пиронкова е завършила „Стопанско управление” - редовно обучение, което е в професионално направление администрация и управление в ПУ „Паисий Хилендарски”. От тази специалност получава професионална квалификация мениджър. През втората година от обучението си е била на разменни начала във Франция в град Лил, по програмата Еразъм, за един семестър в Université de Lille 1 Sciences et Technologies. След това продължава образованието си отново в ПУ „Пайсии Хилендарски” и завършва магистърска програма „Финансов мениджмънт”, от която получава професионална квалификация икономист.

X

Добринка ДИМОВА

Репортер
s
s

Добринка Димова е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов”. Изучавала е Българска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Продължава образованието си с магистратура „ Актуална българистика” и следдипломна квалификация „Журналистика”. От 2008 г. работи във вестник „Марица” като репортер и редактор. Автор е на книгата „Ние от рока”. В началото на 2018 г. се присъединява към екипа на TrafficNews и е координатор на платформата PlovdivNow.

X

Виктория ПЕТРОВА

Репортер
s
s

Виктория Петрова е завършила Математическа гимназия в Пловдив и „Социология на правото, икономиката и иновациите“ в Пловдивски университет. Първите си стъпки в медиите прави още на 14 години, когато става ководеща в ежеседмично развлекателно тв шоу на Пловдивска обществена телевизия. Остава 6 години в ефир, като междувременно участва и в други проекти на телевизията, води няколко предавания по различни актуални теми. Работила е по редица младежки политически и социални проекти на национално и международно ниво. В TrafficNews започва своя репортерски път през 2016 година.

X

Милен АНГЕЛОВ

Репортер
s
s

Милен Ангелов се занимава с телевизия от 2003-а година. Минава през редица местни и регионални медии в родния Димитровград. През 2005-а, когато е приет като студент в Пловдив попада в радио „Ритмо“, а след това в телевизия „Евроком България“, където трупа ценен професионален опит. В периода от 2010-а до края на 2013-а година е зад микрофона на БГ Радио и Радио 1 като новинар, а след това следват телевизиите „Европа“, „Bulgaria On AIR” и ПИК ТВ. В средата на 2018-а година се присъединява към екипа на TrafficNews.bg.

X

Ива МОДОВА

Репортер
s
s

Ива Модова е завършва Търговската гимназия, а образованието си продължава в специалността "Маркетинг" в Пловдивския университет. След това придобива магистърска степен "Връзки с обществеността". Тя е репортер в TrafficNews от самото създаване на платформата.

Деница ЛЕЩЕВА

Репортер
s
s

Деница Лещева е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Пловдив. Като ученичка получава професионална квалификация „Екскурзовод“. След като завършва гимназия, се мести да учи и живее в английския град Норич. В продължение на година изучава Екология в Университета на Източна Англия. След година се завръща в България и в продължение на 6 месеца живее в София, където работи в аутсорсинг компанията „60К“. Връща се в Пловдив в началото на 2015 година, за да започне работа в Общинско предприятие „Туризъм“. Започва да изучава Право в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Междувременно работи като екскурзовод и като диспечер в малка компания със седалище Калифорния. Деница става част от екипа на TrafficNews през февруари 2018. Част е от екипа на платформите PlovdivNow, както и на CheckinPlovdiv.

X

Невена ВРАНЧЕВА

Репортер
s
s

Невена Вранчева е завършила СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с профил народно пеене, а след това получава бакалавърска степен в „Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство” в Пловдив със специалност „Изпълнителско изкуство”. Паралелно с музиката през 2016 започва работа в „Корпорация за технологии и иновации” като редактор на електронно списание „Клуб Орфей”. През месец септември 2017 година става част от екипа на TrafficNews

X

Ахинора РАНГЕЛОВА

Администратор сайт
s
s

Ахинора Рангелова учи „Културология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Работила е като уеб редактор в Нова телевизия. Има натрупан опит като автор в сайт за музика, както и в блога на фестивала „Нощ/Пловдив”. Автор е на блог, посветен на архитектурното наследство в България. През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews.

X

Мария ЛУЦОВА

Репортер
s
s

Мария Луцова-Димитрова е завършила „Българска филология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Още в студентските години сътрудничи на вестник „Неделен новинар”. След дипломирането си в продължение на 20 години работи като репортер и редактор във вестник „Марица”. От октомври 2017 г. е репортер в сайта PlovdivTime. Носител е на награди от фондация „Фондация "Европейски културен месец - Пловдив 1999" и различни културни институции под тепетата. От 10 години работи в пресцентъра на Есенния международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът”, а четири години го оглавява.

X

Александра ДИМИТРОВА

Репортер
s
s

Александра Димитрова е завършила Софийската математическа гимназия “Паисий Хилендарски”. Още като тийнейджър се вълнува от случващото се по света и у нас и следи повечето новинарски емисии. Така решава да продължи образованието си в Софийски университет, изучавайки “Българска филология”. Първите си стъпки в журналистиката прави в Дарик радио. Там тя се занимава с криминалните случаи и съдебните дела. През 2019-та става част от екипа на TrafficNews, където продължава своята работа в ресора..

X

Авел БЯЛКОВ

Оператор
s
s

Авел Бялков е завършил ЕГ “Иван Вазов” с английски език, продължава образованието си в ПУ “Паисий Хилендарски”, специалност „Мениджмънт”. От 2015 година е част от екипа на TrafficNews.

X

Аида БУРНУЧЯН

Репортер
s
s

Аида Бурнучян е завършила в СУ „Сава Доброплодни“ в град Шумен. След като завършва училище записва журналистика в Нов български университет. Кандидатства по стажантска програма в Нова телевизия и там трупа ценен професионален опит. През 2019-та става част от екипа на TrafficNews.

X

Карина БЯЛКОВА

Репортер
s
s

Карина Бялкова е завършила клинична психология в University of Indianapolis през 2012 г. Оттогава работи като психолог и консултант към учебни и здравни заведения и частни фирми. Започва да се занимава с журналистика като стартира собствен блог за пътувания, а по-късно става член на Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма. Работи в екипа на Trafficnews от 2017 г. и отговаря за онлайн платформата CheckinPlovdiv.com

X

Олга ДАСКАЛОВА

Администратор сайт
s
s

Олга Даскалова е завършила СОУ „ Свети Патриарх Евтимий” в Пловдив, а след това се дипломира като бакалавър в специалност „Етнология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Координатор е на социалната програма на Traffic Security - SOS! Час внимание от 2013 г. Работи в TrafficNews от самото му създаване.

X

Румен КУРТЕВ

Фотограф
s
s

Румен Куртев е роден в Пловдив. Фотограф е по призвание, музикант – по професия.Цели 30 години посвещава на родната рок сцена. Гостувал е в малки и големи клубове, сцени и фестивали в цяла България. В последните няколко години е отдаден на фотографията, макар че не е оставил китарата в калъфа. Любимите обекти на фотоапарата му са репортажът и портретите. Няма скрити кътчета от Пловдив и Кючук Париж, които да не е обиколил и заснел.

X

Мартин СТОЯНОВИЧ

Оператор
s
s

Мартин Стоянович завършва средното си образование в София 108 СОУ “Н.Беловеждов” специалност Мениджмънт, след 2011г. учи и завършва в Благоевградския университет “Неофит Рилски” специалност "Филмово и телевизионно операторство ”. Работи по различни телевизионни и кино проекти. От 2019г. е част от екипа на TrafficNews.

X

Мирослав ДИМОВ

Монтажист
s
s

Мирослав Димов завършва Югозападния университет в Благоевград, Факултета по изкуства. Има бакалавърска степен по педагогика на обучението по музика и магистърска по видео монтаж от същото учебно заведение. Работил е четири години в школата по изкуства на читалище "Слънце"гр. Ихтиман. От девет години се занимава професионално с видео монтаж и специални ефекти. Работил е в телевизия On Air и като дартс – кореспондент за Нова Тв и Бтв. През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews.

X

Кристиян МИЛЧЕВ

Технически сътрудник
s
s

Изучавал ,,История“ в Югозападен университет ,,Неофит Рилски“ град Благоевград, както и магистратура със специалност ,,Национална сигурност и отбрана“ във Военна академия ,,Георги Раковски“. Дълги години работи в сферата на сигурността и охраната. Работил е и като държавен служител- вътрешна сигурност и антикорупционни практики. От 2016 г. до 2018г. работи с разследващия екип на национална медия. През 2019 г. се присъединява към екипа на TrafficNews. .

X

Пламен КОЦАШКИ

IT специалист:
s
s

Пламен Коцашки е завършил е Техническия университет в Пловдив - магистър Компютърни системи. Работил е 12 години във вестник Марица като графичен дизайнер и администратор на уеб сайта на вестника. След това е графичен дизайнер в издателство „Плутон”.
От 2016 година е част от екипа на Trafficnews.

X

Гергана ПОПОВА

Графичен дизайнер
s
s

Гергана Попова има 20-годишен опит като графичен дизайнер в областта на медийната реклама. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Математика” и Свободен факултет по журналистика. Работила е в рекламните агенции „Графит“ и „Хермес Медиа“. От половин година е част от екипа на TrafficNews.

X
Любка Коцашка

Любка Коцашка

Модератор "Социални мрежи"
s
s

Любка Коцашка е завършила Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Повече от 15 години е работила като графичен дизайнер в електронни медии и водещи компании. Последните 6 години работи в областта на реклама в социалните медии. Колегите се шегуват, че разбира повече от Марк Зукърбърг. Работи в екип и с ентусиазъм. Опора в живота са нейният съпруг и прекрасните близначета, които има.

X

Цветелин Димитров

Администратор сайт
s
s