Луксозен минерален комплекс край Пловдив даде старт на сезон 2024. Страхотният комплекс, разположен в Хисар - Terme di Hissar отвори врати, като първите гости вече се възползват от водните удоволствия в обекта и си създават незабравими спомени и емоции.

Новият сезон предлага и много нови изненади на посетителите, които искат да си осигурят вълнуващо лято, като сред тях е и място за къмпинг каравани.

На място ще откриете лечебна 35 градусова вода, един вътрешен горещ басейн и четири външни, два от които са пригодени за деца и вече са изпълнени от игри и смях.

Осигурен е и екип от аниматори, който да се грижи за забавлението на малките посетители на комплекса. Малчуганите имат на свое разположение вълнуваща пясъчна площадка с въжен лифт. 

Релакс зоната на комплекса е място, в която всеки може да забрави за ежедневие и стрес. Докато малките се веселят, по-големите могат да се насладят на традиционна финландска сауна, парна баня, солна стая и външно джакузи. Там се намира и вътрешният басейн, чиято температура е най-висока - 36 градуса. 

Комплексът предлага специален воден бар с шотове и коктейли, сервирани директно сред талазите вода за още по-голяма релаксация. Сред зеленината и маслиновите дръвчета в комплекса има разположени още два бара и ресторант. Осигурен е и широк паркинг с зарядни станции за електрически автомобили.

Пренесете се в тропически рай в полите на Средна гора само на около 40 км от Пловдив и 170 км от София в луксозния комплекс Terme di Hissar.