За Нас

Ексклузивни новини, журналистически разследвания, скрити камери, различни гледни точки. Това e съдържанието на сайта ТrafficNews.bg

Новинарският сайт събира в един екип професионалисти с опит и амбициозни млади репортери. Това е мястото, където можете да намерите разследванията, криминалните истории и анализите на Парашкева Иванова. Тук може да гледате и репортажите на Илиян Велков.

Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери, които работят с много хъс. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, ТrafficNews.bg винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. 

ТrafficNews.bg показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и булевардните хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия.  

Всеки наш читател е и наш репортер - със сигнал, снимка или видеоклип. Проблемите няма да бъдат решени, ако се правим, че не ги виждаме. 

Сайтът работи заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери, а екипът подготвя новинарски емисии всеки делничен ден, в които показва най-важните събития от деня с всички гледни точки.

В предаванията "Актуално" представяме актуалните теми от деня и правим политическите анализи. В предаването "Селфи" показваме известните личности от хайлайфа и разказваме любопитните истории.  

ТrafficNews.bg е продукт на компанията „ТRAFFIC”, в чието портфолио влизат също сайтът за коментари и анализи TNS.bg и Пътеводителят за безделници - Ailqk.bg, както и сайтът за култура PlovdivTime.bg.

Част от компанията е и ПР-агенцията ТРАФИК БУЛ, която се занимава с изработване на цялостни рекламни и ПР концепции, изработка на сайтове и дизайн. 

Новинарският портал ТrafficNews.bg е най-бързо развиващата се медия в Пловдив и областта. Тя стартира на 1 септември 2014 година, но само за няколко месеца разби статуквото в медийното пространство под тепетата. Анализите на агенциите за онлайн изследвания „Gemius”, „Alexa“, „Tyxo“ от началото на 2016 година вече класират сайта на 1-во място по посещения и го посочват като най-влиятелната електронна медия в града. Позицията потвърждават и международните търсачки. Те нареждат ТrafficNews.bg пред електронни медии, които са на пазара от 10 години.