TrafficNews.bg е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания TrafficBul. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал ТrafficNews.bg е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2014 година.

Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, ТrafficNews.bg винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. 

ТrafficNews.bg показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия.  

Всеки наш читател е и наш репортер - със сигнал, снимка или видеоклип. 

Наша цел е да бъдем дигиталното ежедневие на всеки. Дневната аудитория на TrafficNews.bg е средно между 180 и 220 хиляди души. Отворените средно дневно страници са между 400 и 500 хиляди.

Сайтът работи заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери. 

В портфолиото на TrafficBul влизат също сайтът за култура PlovdivTime, информационният бюлетин на Пловдивска област   PlovdivNow и националният информационен портал GlasNews.bg.

TrafficBul притежава и рекламна агенция, която предлага цялостни рекламни и ПР концепции, изработка на сайтове, управление на социални мрежи, стратегически маркетинг и бизнес консултиране. 

 

Изпрати новина