Тотален наглец преподаде на пловдивчани урок „Как не оставяме колата си на обществен паркинг“. За случката, реализирана в един от големите търговски центрове в Пловдив, разказа читател на TrafficNews.

Собственикът на Мерцедес окупира не едно, а цели две места с изпълнението си. Възмущението на свидетелите се подсилва от това, че заради безпардонното паркиране едно от „Сините места“ за инвалиди остава напълно неизползваемо.

На автомобила му обаче няма съответните обозначения, които му позволяват да използва паркомястото, личи от снимките на читателя. 

За съжаление, ако точно в този момент човек с увреждане има нужда от пространството, което мястото за инвалиди осигурява, ще трябва да се съобрази с това гаменско паркиране.

 

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg .