Овен

Не се капсулирайте потънали в мрачните си мисли. Ако ви се отдаде възможност да излезете с приятели и да се разсеете от проблемите, то не се колебайте и за миг. Може би, ще се опитате да скриете от партньора си причината за вътрешните ви терзания. Предстои ви ден, през който ще бъдете изключително заети  професионално. Срещите и разговорите ще ви отнемат почти целия работен ден. Така че, подгответе се да бъдете рационални, за да не пропилеете и минута през този юлски ден. Днес е точният ден, ако имате за погасяване стари вноски. За някои от вас този ден е добър за финансова подкрепа на ваш близък приятел. Също така, едва ли ще бъдете консервативни по отношение на парите.

 

Телец

Не позволявайте на песимизмът да се настани в съзнанието ви днес. Ако намеренията ви са сериозни към половинката ви, то ще намерите и точните думи да покажете най-искрените си чувства, намерения и очаквания. Днес, ще трябва да обедините усилията си с тези на колегите ви и да разберете колко е важна работата в екип. Това ще направи работата ви по-лесна, по-добра и по-бърза. Също така ще намерите  решение на всяка трудност, в която сте изпаднали. Финансовите сделки направени днес, ще донесат богати награди в бъдеще. Трябва много сериозно да обмислите плановете си за нови инвестиции, защото ще бъдете много благодарни на съдбата за предишните вложения, които ще ви поднесат задоволителни печалби.

 

Близнаци

Вашият чар ще привлече половинката ви през този ден. Със сигурност ще се почувствате уверени и енергични. Очаква ви страстна романтика от която самите вие ще останете изумени. Възможно е днес да преливате от енергия на работното си място. Това ще ви се отрази благоприятно. Може да вземете глобални решения, които да маркират фирмената стратегия в близките дни. Проявете повече гъвкавост, за да бъдете отворени за всякакви финансови предложения през този ден.  Бързо ще се адаптирате към новите сделки, увеличавайки своят капитал.

 

Рак

Има вероятност днес да пламнат спорове и конфликти между вас и партньора ви. Може да ви е много трудно да разрешите проблемите си, но просто изчакайте половинката ви да се успокои. Днес вниманието ви ще бъде насочено към напредък в кариерата. Вероятно, ще се стремите към съвършенството, а за това е необходимо изключителна търпеливост. Така или иначе ще имате успех. Възможно е някой от близкото ви обкръжение, да ви помогне във финансов план. Не се шокирайте, ако човекът прояви желание да ви помогне, може да разчитате на една такава подкрепа.

 

 

Лъв

Ако търсите съчувствие и съпричастност от партньора ви днес, вероятно няма да ги откриете, тъй като няма да е в настроение за дълги разговори. Изчакайте да отмине бурята, за да не разваляте взаимоотношенията си. Може би, ще бленувате за вашите ваканционни дни, но най-добре е да се концентрирате върху задълженията си днес. Днес ще се наложи да пренаредите работата си и да действате според новия план, иначе може да изостанете. Звездите дават ясен знак да не се задълбавате упорито в бюджети, бъдещи инвестиционни планове и всичко свързано с парите. Най-добре е да промените съзнанието си днес, а не бюджета.

 

Дева

Не отлагайте сериозните разговори. Ще е добре да проявите смелост и да зададете всичките си въпроси към половинката си. Има вероятност някои събития днес да ви дадат храна за размисъл, относно връзката ви, очакванията и надеждите, които имате за бъдещето с партньора ви. Денят може да ви изненада днес с някоя неочаквана мълния. Затова е препоръчително да избегнете всякакви конфликти на работното ви място. Също така, има вероятност да се отпуснете на сладка приказка, която не е свързана с работната ви дейност. Днес вашето щастие и финанси ще се возят в различни асансьори, когато едното се изкачва нагоре, другото ще слиза надолу. Така че, бъдете така разумни да обърнете внимание и на двете - балансирайте преди всичко.

 

Везни

Днешната планетарна конфигурация може да ви помогне да си начертаете ясен план за бъдещето ви с любимият ви човек и това, което трябва да си осигурите като материални придобивки. Може би, ще пожелаете да работите самостоятелно през този ден. Уви, не залагайте на това чувство, колегите ще ви търсят, питат, дори ще пожелаят да им помогнете. Най-вероятно ще откликнете на подобни апели. Възможно е този ден да ви донесе приятни изненади, които ще продължат няколко дни. Така че, ако имате готовност да инвестирате или да похарчите парични средства за някоя полезна покупка, може спокойно да действате.

 

Скорпион

Днес може да се наложи да обедините вашите усилия с тези на партньора ви, за да планирате лятната си почивка. Наблегнете на най-малките детайли и проверете няколко пъти дали не сте забравили неща в списъка ви с вещи и документи. Вероятно, днес ще се наложи да работите под натиск от депресивните мисли. Служебните ангажименти ще ви се сторят не само скучни, но и много трудни. Денят не е благоприятен в професионален план. За повечето от вас звездите ще обърнат гръб. Вероятно, съдбата ще обяви червен код в сектора късмет. Стойте по-далеч от всякакви инвестиции и крупни покупки.

 

Стрелец

Може би и двамата ще споделите страховете си, че нещо във връзката ви не върви както трябва. Ако е необходимо си дайте време, всеки от вас да помисли по отделно какво се случва помежду ви, къде грешите и какво пропускате, така ще избегнете словесните двубои. Вие едва ли ще имате сериозни проблеми с работата, въпреки натоварващият ден, който ви очаква. През този ден дискусиите в работен план ще ви доведат до някои положителни резултати. Вашето финансово планиране днес ще бъде на ниво. Възползвайте се от финансовият си нюх и ще успеете да привлечете повече парични средства.

 

Козирог

Не се крийте зад чужд образ днес, опитвайки се да скриете нещо от половинката ви. Рано или късно ще бъдете разкрити, така че не си усложнявайте живота да се чудите какво да обяснявате по-късно. Звездите гарантират днес, че тези от вас, които са безработни ще имат възможността да открият свободна работна позиция. Този ден е идеален ден за интервю за работа, за срещи за промоции или за осъществяване на един работен проект с вашите колеги. Днес е неблагоприятно за вас, ако изразходите всичките си спестявания, но може да се здрависате с особено добра сделка за нещо, което сте чакали така търпеливо от доста време.

 

Водолей

Днес ще имате вид на разстроен и тъжен човек, проблемите ви заобикалят от всякъде. Ако партньорът ви се почувства пренебрегнат днес, обяснете, че причината не е в него и го помолете да прояви разбиране. Вероятно, ви предстоят перипетии на работното място днес. Каквото и да се случи, ще трябва да повярвате на вашите способности и да положите повече усърдие в работата си. Няма нищо невъзможно, стига да имате огромното желание. Бъдете внимателни днес, може да се сблъскате с доста голям и  неочакван разход, който ще трябва да покриете.  Дори като цяло, денят ще бъде труден за вашите финанси.

 

Риби

Вероятно, днес ще успеете да разрешите поне един от проблемите, които пречат на хармонията във връзката ви. Не отлагайте сериозните разговори и не се страхувайте да кажете цялата истина на партньора ви, колкото и да ви е трудно. Нека няма тайните помежду ви. Има голяма вероятност личните ви проблеми да се отразят сериозно на работата. Вероятно, ще ви липсва необходимата енергия, за да се справите със своите задачи. Ще мислите дълбоко за въпроси, свързани с живота ви, а това ще повлияе на качеството. Гъвкавостта ще бъде един от най-важният актив, който може да се наложи да приложите, за да се справите с финансите си. Трябва да можете да оперирате с финансите и да реагирате своевременно на всяка възможност за печалба.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.