Шофьор и кондукторка в автобус №15, които са съпрузи, редовно возели детето си с тях. На пръв поглед няма нищо лошо в това, особено ако няма кой да гледа малчугана. Но... очевидно таткото малко трудно съчетава професионалните си задължения с родителството. Иначе нямаше да затвори вратата под носа на нашата читателка Юлия Бруева, която е искала да пътува с първата кола от Прослав в 8,15.

Според пловдивчанката шофьорът затворил вратата буквално пред лицето й и потеглил, а тя хукнала да го гони. Когато тропнала по автобуса, за да даде знак, че има човек, който иска да се качи в рейса, шофьорът се развикал, че ще счупи джама и че тя повече няма да се качи в рейса.

Според читателката на TNS.bg, която е редовна пътничка по тази линия, шофьорът просто не е гледал в огледалото, за да види, че има пътници, чакащи на спирката, защото очевидно го е занимавало нещо друго.

Нашата читателка се чувства като поредна жертва на шофьорите (тук ще спестим квалификацията) от градския транспорт. Ще потърсим мнението на шефовете на шофьора от "Хеброс бус", които обслужват тази линия.

Още истории от нашата нова рубрика "Бай Ганьо в рейса" четете тук:

Бай Ганьо е кондуктор, пътник съм си аз! Лелка цигари пуши в рейса, а възмутено гледам аз

Бай Ганьо в рейса: Гениално-абсурден ремонт връзва фаровете на автобус №1 към парното

Бай Ганьо в рейса: Шофьор надува гръцко и кара бясно из Пловдив, намига на пътнички

Навън вали и в рейса също! Кондукторите карат пловдивчани да сядат на мокрите седалки СНИМКИ

Бай Ганьо в рейса: В Единицата парното духа студено, а кондукторката затваря вратата ръчно

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат сигнали, снимки и видео. Очакваме вашите сигнали за рубриката "Бай Ганьо в рейса" на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TNS.bg