Сайтът Trafficnews.bg, който е водещ в портфолиото на издателя TrafficBul. Той стартира на 1 септември 2014 година, а в момента е в Топ 10 на най-четените новинарски сайтове в България.

В Trafficnews.bg читателите ежедневно откриват ексклузивни новини, журналистически разследвания, скрити камери, различни гледни точки. Акцентът е върху актуалната информация от деня, публикуваме аналитичните материали за проблемите на обществото, за политика, икономика, култура и спорт. Благодарение на добрите си източници и изключителната си мобилност, екипите на медията винаги са първи на събития. 

Сайтът е основен информационен източник с национални и силни локални новини. Има добра аудитория читатели от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други големи областни градове. 

Редовната аудитория се състои от образовани и динамични хора, предприемачи със собствен бизнес, държавни служители, студенти,  ученици.  Отношенията с читателите ни са изключително динамични, а бързата реакция на всеки сигнал увеличава непрекъснато аудиторията ни. 

Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише.  Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери, които работят с много хъс.  Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, Trafficnews.bg  винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. Сайтът работи заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери, а екипът подготвя новинарски емисии всеки делничен ден, в които показва най-важните събития от деня с всички гледни точки.  

В портфолиото на "ТРАФИК БУЛ" ООД влизат също сайтът за култура PlovdivTime и Информационния бюлетин на Пловдивска област PlovdivNow.

TrafficBul притежава и рекламна агенция, която предлага цялостни рекламни и ПР концепции, изработка на сайтове, управление на социални мрежи, стратегически маркетинг и бизнес консултиране. 

 

Общи условия за реклама в сайта Trafficnews.bg

1. Рекламата се осъществява чрез разполагане на рекламен банер, рекламно каре или рекламен текст със съответните размери в зависимост от избраната позиция.

2. Заявката за реклама в Trafficnews.bg се изчислява на базата на генериран брой импресии - брой показвания на рекламния банер или рекламното каре, освен в случаите, когато се закупува на клик/публикуване/време и това е изрично указано в договора между страните. Публикуваните данни за импресии/уникални се актуализират в началото на всеки месец.

3. Срокът за потвърждаване на медиаплан, изготвен от Trafficnews.bg, от страна на рекламодателя е до 3 (три) работни дни след изпращането му. Медиа плановете се приемат не по-късно от 3 (три) работни дни преди старта на кампанията, след проверка заетостта на позициите. Изключения от посочения минимален срок се допускат по преценка на Trafficnews.bg в случай, че са налице свободни ресурси.

4. Всички рекламни банери трябват да бъда предварително одобрени преди публикуването им на сайтовете.

5. Trafficnews.bg не носи отговорност за съдържанието и истинността на публикуваните реклами.

6. Отчитането на реализираните импресии и кликове се основава на официалните данни от банер системата на ТrafficNews.bg.

7. Всеки клиент получава код и парола за онлайн статистика на импресиите и кликовете. При желание от страна на клиента, той получава сертификат за реализиран брой импресии и кликове.

8. Статистиката се пази до три месеца след приключване на кампанията. 

9. Публикуването на PR статии (прессъобщения и новини) в Trafficnews.bg се извършва след предварителна договорка с дружеството. PR статията трябва да е с дължина до 300 думи, с включени максимално една снимка и два линка. Материалите се изпращат минимум 24 часа преди публикуване. Преглеждат се и се коригират от редактора на съответния сайт. PR статията се обозначава със специален символ за платена публикация.

10. При непълно или неточно реализиране на дадена заявка в рамките на заявения период на кампанията, Trafficnews.bg компенсира пропуснатите излъчвания с утежнение от 30%.

11. При прекратяване на вече стартирала кампания рекламодателят заплаща на Trafficnews.bg цялото изразходвано до момента количество импресии, дори то да надхвърля заявеното по медиа план, както и неустойка в размер на 30% от брутната сума на нереализираната част от заявката.

12. Рекламата се заплаща преди стартиране на кампанията. Рекламодателят получава фактура не по-късно от 3 (три) работни дни след плащането.

13. Всички цени в тарифните планове са без включен ДДС.

14.  При заявка на пакет се прилага скала за изчисляване на допълнителни клиентски отстъпки.

15. Trafficnews.bg предоставя допълнителна отстъпка в размер на 3% на клиенти, които предплащат пълната сума на кампанията си.

16. За политическа реклама надценката е 50% над официално обявената тарифа.

17. TrafficNews.bg предоставя до 5% допълнителна отстъпка на компании, които подкрепят кампанията "SOS! Час внимание!" 

 

 

  ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА РЕКЛАМА В САЙТА ТrafficNews.bg - pdf

  

 

Рекламата в  TrafficNews.bg се координира от ПР-агенцията ТРАФИК БУЛ  

ПР-агенцията "Трафик БУЛ" ООД предлага още:

* Изработка на видеоматериал и видео репортаж от събитие

* Изработка на различни видове банери и рекламни материали

* Възможност за излъчване на живо в интернет на цели събития или части от тях

* Възможност за излъчване на репортаж в рамките на интернет емисия новини и участие в рекламно предаване

* Изготвяне на цялостни рекламни стратегии-планиране, публикуване и излъчване на рекламните материали и спотове в печатни и електронни медии на регионално и национално ниво

* Концепции за налагане на продукти или услуги в различни сфери

* PR и иновативни кампании

* Организиране на пресконференции и публични събития за медиите 

* Изработване на сайтове от различен ценови клас

Още възможности - вижте на сайта на ПР-агенцията ТРАФИК БУЛ

България, гр. София, 

бул. “Цариградско шосе” 149
Бизнес сграда ет.2 

гр.Пловдив
бул. "Орловец" 9
телефон: 0879002222

e-mail: reklama@trafficnews.bg

 

 

 

 

 

 

Изпрати новина