Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал. 

Пред Нова тя сподели, че в момента е под лекарско наблюдение все още, но няма оплаквания. Има синина на окото, която според нея най-вероятно е вследствие от удара от падането. "Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото." Отрича синината да е от удара на мъжа й.

"Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя. 

Дъщеря им чула от банята ескалирането на спора и се е обажда на 112.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя. 

Биляна Михайлова е категорична, че прокурорът не я е удрял и не й е посягал.

"Не съм губила съзнание, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание.  Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения - казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.", допълва още тя 

Отрича да я е страх от мъжа й и това да свидетелства срещу него. Каза още, че прокурорският син, който  стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства, не е израснал в семейство с насилие. 

На въпроса дали е готова да заживее отново със съпруга си, тя отговори: "Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата."

Преди побоя: Прокурорът Михайлов два пъти бил каран до болница заради високо кръвноМежду него и жена му възникнала свада

Васил Михайлов с коментар след побоя над майка му: Вие нормални ли сте, оставете ме да си изпуша цигаратаВ петък сутринта баща му беше задържан

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов преби съпругата си