35-годишната канадска актриса от български произход Нина Добрев, позната на зрителите от сериала „Дневниците на вампира“, претърпя инцидент с електрическия си мотор, за което разказа на своите 26 милиона последователи в Instagram. Тя публикува и снимка от болницата, на която е със специален корсет на врата, а левият й крак е гипсиран в коляното.

Актрисата сподели снимка, на която позира на колело малко преди инцидента, а още следващата снимка шокира феновете й.

„Как започна всичко и какво стана“, озаглави тя публикацията.

В Stories Нина публикува селфи от болничното легло, след което каза:

„Добре съм, но ми предстои дълъг път на възстановяване.“ Публикацията беше допълнена с емотикон под формата на превързано сърце.

Добрев получи огромна подкрепа от своите фенове и приятели от знаменитостите, включително актрисите Кайла Юъл и Клер Холт, стилистката Кейт Йънг и танцьорката Джулиан Хау.

Какво точно се е случило и при какви обстоятелства, Добрев не изясни.

Актрисата от The Perks of Being a Wallflower в момента има връзка с бивш професионален сноубордист и олимпийски шампион Шон Уайт. Двойката се запознава по време на кратка среща на церемония по награждаването през 2012 г., но не се представят официално един на друг до седем години по-късно на семинар във Флорида, организиран от мотивационния лектор Тони Робинс.

Двамата започнаха да се срещат, но официално общи снимки се появиха в Instagram едва през април 2020 г.

Миналата година двойката купи заедно модерен дом от средата на века в Лос Анджелис за 4,3 милиона долара.