Мъж от Пловдив, който въобще не се познава лично с артдиректора на Международния фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща” Мила Павлова, е услужил на изтъкнатата наша флейтистка, разбра репортер на TrafficNews.bg.

Няколко часа преди началото на танцовия спектакъл "Excelsior" - дело на талантливите хореографки Анна Пампулова и Татяна Соколова, който започва в 18,30 часа в Центъра за съвременно изкуство "Баня старинна", се оказало, че има доста голям интерес и организаторите тръгнали да търсят допълнителни столове за публиката. Така напълно непознат бизнесмен от заведение в района дал от столовете си без да се замисли.  

"Беше доста странна картина: влизат едни хора в заведението и ти казват, че имат нужда от столове и ти им ги даваш... Ей така, без да ги познаваш, гледаш как ти отнасят инвентара!", разказват участниците в спектакъла и изказват искрена благодарност към пловдивчанина, който останал анонимен.

Спектакълът на студенти от Нов български университет съчетава музикални колажи, съвременен танц, светлинно шоу и мултимедия. Костюмите са дело на Ана Дворецка. Представлението е в рамките на седмото издание на фестивала, който отдавна излезе от първата си сцена – Балабановата къща.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg