Големият купон с германския хитмейкър  Nana наближава. Запазете си вечерта на 18 май, когато от 22 часа изпълнителят  и световноизвестен диджей ще пее на официалното откриване на Plovdiv Event Center на нова локация – бул. „Санкт Петербург” 131.

Ще чуем култовите му парчета „Lonely”, „Father”, „Let It Rain” и „Remember The Time”, които  ще  накарат всички негови фенове да танцуват.

Новото културно пространство на Plovdiv Event Center ще посрещне публиката с още по-модерна техника – озвучаване и осветление, по-добра сцена, повече седящи места. 

„Всичко е в името на посетителите, които влязат в залата за култура и забавление. Подготвили сме интензивна програма, която ще изкуши както верните ни фенове, така и нови публики. Началото е с Nana”, казват Радослав Чилингиров и Венета Райнова, които със своята агенция "Антракт" ще оформят програмата на Plovdiv Event Center.

Билети могат да се закупят на https://articket.eu/event/547  и на място преди събитието. Резервации могат да се правят на телефон 0879 28 88 88.