Овен

Може да изпитате известни съмнения спрямо партньора ви и неговата вярност. Съмненията, които витаят във вас  най-вероятно ще се различават от реалността и скоро ще разберете, че притесненията ви са били напразни. Много е вероятно днес да възникне спор с ваш колега, шефът ви или клиент. Отстоявайте интересите на фирмата, за която работите, а не личните си интереси. Бъдете по-толерантни и дипломатични. Паричните проблеми, които може да сте имали през последните дни, ще започнат да избледняват от днес. Вероятно ви предстои парично обновление,  цикъл на изобилие и начало на просперитет.

 

Телец

Денят е подходящ да отворите сърцето си и да споделите обичта си към половинката си. Отпуснете се, защото взаимоотношенията с партньора ви днес са прекрасни. Ще се изненадате от себе си с нова идея на работното място. Бъдете усмихнати, внасяйки хармония в работата. Извънредни ситуации не се очертават през този ден. Вероятно ще имате положителни финансови промени в живота си през този ден. Възползвайте се максимално от финансовата свежест. Може да си позволите някои сериозни покупки.

 

Близнаци

Възможно е фантазията ви да придаде на всяка една дума, ще са в широк спектър. Обсъдете това с партньора си. Днес, ще сте по-чувствителни и ще анализирате всяка една дума на партньора ви, особено ако става въпрос за чувствата му към вас. Преди да направите въодушевеното си представяне, си направете план със структура и го следвайте стриктно и дисциплинирано. Бъдете амбицирани, за постигането на вашите финансови цели. Използвайте максимално качествата си като отговорност и надеждност по отношение на бизнеса, и ще получите много положителна енергия.

 

Рак

Има вероятност да имате спорове и конфликти с близките ви днес. Не се палете за дребни битови проблеми и по-добре се отдръпнете и излезте някъде, докато нещата се успокоят. Днес, може да получите важен имейл, който е свързан пряко с работата ви - ще останете приятно изненадани. Безработните да проверяват сайтове за обяви за работа, може да открият нещо, което отдавна чакат. Разходите ви могат драстично да надхвърлят доходите ви. Ограничете излишните разходи до максимум, за да имате необходимата финансова сигурност.

 

 

Лъв

Може да се наложи да разведрите обстановката, ако забележите че половинката ви е твърде сериозна. Чувството ви за хумор и няколко вица може да са ви от полза, за да накарате любимият ви човек да се усмихне. Работата на другите около вас ще окаже положително влияние на вашата активност на работното ви място днес. Ще сте много по-продуктивни, ако работите в екип и споделяте идеите и опита си. Вероятно, денят ви ще е изпълнен с много стрес и в никакъв случай, не се утешавайте с шопинг терапия, за да се успокоите, тъй като напрежението след това ще се увеличи двойно.

 

Дева

Диалогът помежду ви ще премине по-безболезнено, отколкото сте си мислили. Вместо да правите предположения за някои събития, касаещи партньора ви, по-добре говорете и обсъдете това, което ви притеснява. Въпреки добрата атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всякакъв характер. Съчетайте енергията си с повече дипломатичен такт. Днес сте застрашени от загуба на пари - бъдете предпазливи! Вероятността да ви измамят финансово или да ви предоставят артикул с доста по - висока цена е напълно възможна.

 

Везни

Всички ваши срещи ще бъдат изпълнени от дълбоки, топли чувства. Ако се решите на сериозна стъпка, тогава не се съмнявайте, че предприемате правилните действия. През деня, има вероятност да получите нова и интересна оферта за работа. За търсещите работа, денят предразполага да приемате всичко, което ви се предлага, макар и временно. Днешния ден ще е своеобразно отражение на всичко, което сте правили с парите си до сега. Ако сте били разумни и сте спестявали, то проблемите с финансите ще са далеч от вас.

 

Скорпион

Философският ви поглед към живота, непрекъснатите лекции и дори заяждания от ваша страна, биха могли за внесат смут във връзката ви. Стремете да водите диалог, а не монолог. Резултатите в работата ще се развият конкретно, с перспективи за напредък. Ще трябва да се възползвате от шансовете, които ще възникнат на работното ви място. Обърнете особено внимание на разходите и задълженията си. Ще трябва да осъществите  известен контрол върху бюджета си във финансов план.

 

Стрелец

Бъдете готови на много компромиси към партньора ви. Ако се надявате на спокоен ден с романтичен завършък, вероятно нещата няма да са такива, каквито сте очаквали. Имате огромен потенциал да се развивате в професията си и да вървите нагоре. Водете си максимално повече бележки по време на семинар или курс за преквалификация. Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

 

Козирог

В личен план отношенията са относително добри, вероятно ще имате няколко спорни момента свързани предимно с работата и на двамата. Препоръчително е  да избягвате острите пререкания. Днес ще се нуждаете от голяма доза търпение, особено когато става въпрос за работа с клиенти. Не се поддавайте на емоциите си, избухливото поведение може да ви раздели с работното място. Много добър ден  за инвестиции. Необходимо е да си подсигурите средства, защото в близко бъдеще ви предстоят сериозни покупки.

 

Водолей

В случай, че не сте обвързани и днес излизате на първа среща, то не се притеснявайте, ако не усетите веднага страст у партньора ви. Имайте търпение и вижте какво предястие ще ви бъде предложено, преди да стигнете до основното и десерта. Може да си мислите, че ще бъдете иновативни в работата си, но объркванията между правилното и погрешното ще ви попречат да реализирате идеите си. Дилемата ще бъде решена след ден или два. Вероятно изпитвате страх да харчите парите си, за да не претърпите поредната загуба. Днес обаче ви предстои трансформация и ще успеете да разпределяте финансите правилно.

 

Риби

Ще се наложи да поговорите обстойно с любимия ви човек, относно някои недоразумения. Вероятно, ще заобиколите някои проблеми теми и по-добре не взимайте радикални решения през този ден. Бъдете отворени за нови идеи и бъдете готови да интегрирате всяко ново знание и умение, което сте придобили, за да сте експерт в областта на вашата професия. Не се затваряйте в себе си и бъдете по-комуникативни днес. Много е вероятно днес да се подлъжете и да се отдадете на импулсивни покупки, които да объркат финансовите ви планове. Тези от вас, които имат дългове и кредити да се погрижат за изплащането им по-рано от крайния срок.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.