Откриха изчезналата в Пловдив 28-годишна студентка Кристина Попски. Както TrafficNews.bg съобщи, младата пианистка от София бе в неизвестност от 28 ноември. Кристина успокои близките си със статус в фейсбук профила си, в който написа, че е добре  и просто е била на разходка в Пловдив. „Kратък разказ за Пловдив. Има чешми, има полиция, която работи”, написа момичето.

Кристина е студентка, а в свободното си време се занимава основно с музика. Често участва в различни политически протести. Страст са й концертите на ново изгряващи рок и пънк банди. Девойката посещавала култовите клубове в столицата, където звучи музика на живо.

Кристина няма родители. Преди години те са починали. Баща й сам е сложил край на живота си след кончината на майка й. 28-годишното момиче живее в наследствения си апартамент близо до НДК. Тя отдавала една от стаите на свои колеги от университета..

Припомняме, че  Кристина Попска е била видяна за последно в Пловдив на 28 ноември. Същият ден е напуснала дома си и от тогава е в неизвестност. Младата жена е висока около 168 см, с дълга кестенява коса и зелени очи. Била е облечена със сиво палто, рокля в черно и жълто, обута с боти.

Хората, които имат повече информация за издирваната жена, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.