Овен

Много е вероятно днес да се появят проблеми в любовния ви живот, но не изпадайте в паника, тъй като няма да са разрушителни за връзката ви. Дайте всичко от себе си, за да минимизирате загубите в бизнеса. Колкото и да ви е трудно да се справите с някои проблемни ситуации в работата, отказът и бягането от отговорност не са решение. Славата и богатството не са константа и понякога някои ситуации може да ви подскажат, че трябва да не бъдете твърде арогантни и самонадеяни.

 

Телец

Очаква ви един вълнуващ ден. Ако не сте семейни може да излезете на среща с някой, който наистина харесвате. Опознайте новата си партия, за да избегнете евентуални разочарования. Хармонията при семейните двойки навярно ще се върне днес. Ако нещо в работата ви не се получава както трябва, то най-вероятно е време да се замислите за корена на възникналия проблем. Доверете се на инстинктите си, вместо да обмисляте дни наред най-правилното решение. Спестяването и трупането на богатство не бива да бъде фокуса ви днес. Позволете си да похарчите пари за нещо любимо, за да си доставите малко щастие и удоволствие в живота.

 

Близнаци

Бъдете настроени към мисълта, че няма невъзможни неща за вас любовта. Вашето възвишено отношение ще ви позволи да получите любовта и вниманието на човекът, когото харесвате. Ще имате чудесен и ползотворен работен ден. Ако сте безработни и си търсите работа, то днес е вашият ден да намерите подходяща за вас позиция. Ден през който ще разполагате с достатъчно пари, за да вървите с гордо вдигната глава и със самочувствие. Бъдете отговорни при харченето и оставете известна сума за спестяванията ви.

 

Рак

Днес ще имате затруднения в тълкуването на поведението на вашия партньор в живота. По-добре е да внесете прозрачност във връзката си, отколкото да се съмнявате в нея. Тези, които работят, ще намерят известен успех в работата си. Това е ден със смесени шансове. Говорете свободно за финансовите проблеми пред половинката си. Бизнес отношенията също ще бъдат изправени пред лошо време.

 

 

Лъв

Влиянието на планетите днес ще е благоприятно за заздравяване на връзката ви. Идеален ден за сдобряване и извинение към любимия ви човек. Колкото и да е спокойна и дружелюбна работната ви среда, не забравяйте че винаги йерархията в позициите ще има значение. Не е изключено днес да сте по-натоварени и да ви бъде възложена черната работа, освен основните ви задължения. Влиянието на планетите ще е благоприятно за инвестиции или покупка на нови придобивки за дома ви. Денят ще е идеален за преместване на активите ви в печеливша ниша.

 

Дева

Негативното влияние на звездите в сектора ви свързан с любовта, може да внесе объркване и смут във връзката ви. Бъдете внимателни при общуването с познати и колеги, тъй като партньорът може да направи сцена на ревност от най-малкото нещо. В случай че не се чувствате добре и не сте в кондиция, ще бъдете затрупани с най-много работа. Присъствието ви на работното място ще е ключово, тъй като трудно биха ви намерили заместник. Много е вероятно да съжалите за направена импулсивна и глупава покупка. След като осъзнаете каква щета сте нанесли на бюджета си, най-добре да върнете закупената стока, ако не ви е от първа необходимост.

 

Везни

Изявената ви властна роля на глава на семейството може да се окаже пагубна за връзката ви. Дайте път на положителните емоции и отворете сърцето си малките радости в живота. Ако сте твърде устремени към успех в кариерата, поставяйки колегите ви в неизгодно положение, то дори да стигнете до победа, тя няма да бъде сладка, тъй като е постигната по нечестен начин. Може да спечелите много пари, в случай че се занимавате с неправомерни и незаконни дейности. Тази печалба може да нанесе тежък удар върху имиджа ви и финансите ви в дългосрочен план, така че добре помислете до какви последици може да доведе едно подобно действие.

 

Скорпион

Би било добре да съзрете димящият комин от съседната сграда. Само по този начин днес ще си дадете обяснение за пушилката от спорове и конфликти от изминалите дни. На някои от вашите колеги могат да им излязат мазоли на езика вместо на ръцете, метафорично казано. Ако вие се поддадете по летаргията, ще мимикрирате през целия работен ден. Денят едва ли ще бъде финансово благоприятен. Бизнесът не е ротативка, която всеки ден ще ви поднася джакпота, така че днес ще трябва да се примирите с макар и малката загуба.

 

Стрелец

Понякога мълчанието говори много, мълчаливите думи са важни, ала би следвало да бъдат чути, така че е желателно да си спестите някои недоброжелателни изкази и да слушате внимателно. Много е вероятно някой ваш колега да се опита ви навреди като ви подлее вода. Бъдете изрядни и откровени във всяко едно отношение, дори при излизането от сградата на работното ви място само за пет-десет минути. Не харчете с лека ръка парите си, които сте изработили с цената на много труд и нерви. Знайте, че контролът на финансите ви зависи единствено от вашите постъпки и решенията, които взимате.

 

Козирог

Влиянието на Луната в любовния ви живот, ще засили чувствата ви към вашия партньор. Колкото повече любов отдавате, толкова повече любов ще получите от половинката си. Преди всичко останете позитивни. Днес ще може да разчитате единствено на собствените си способности, така че не очаквайте помощ от колеги. Когато знаете, че всичко в работата ви зависи единствено от вас самите, ще сте много по-фокусирани и продуктивни. Напрегнатият работен ден или лошо настроение може да предизвикат у вас желание за шопинг терапия. Импулсивно направените покупки ще ви донесат само краткотрайно щастие, така че не харчете много.

 

Водолей

Препоръчително е да преминете към бреговете на компромисите, за да укрепите устоите на семейното огнище. Има вероятност да се появи буря в семейните взаимоотношения. За да си спестите стрес и опънати нерви, направете така, че да изпълните всички работни задачи преди изтичането на крайния срок. Добрата подготовка ще ви се отблагодари. Планетите ще са в чудесна позиция да генерирате добри печалби. Това, което сте заглеждали по витрините или рекламите и винаги сте отлагали да купите, сега вече ще можете да си го позволите.

 

Риби

Като пороен дъжд, романтичните чувства ще се леят из ведро. Венера е в прекрасно настроение и това ще бъде повод да се чувствате благословени в семейно отношение. Възможно е да се почувствате безкрайно изморени от изтощителния работен ден. Добрата новина е, че през следващите дни, есента ще се превърне в свежа пролет. Очертава се мъглив финансов ден. Известни несгоди са надвиснали като буреносни облаци относно паричния поток.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.