Учителка по музика включи Криско и Крисия в тест по музика.

Напоследък все по-популярни сред учениците стават поп и R`n`B изпълнители като Криско, Мария Илиева, Били Хлапето, Крисия, 100 кила.За да са в крак с музикалните предпочитания на малчуганите учителите решиха да включат Криско и Крисия в тест, проверяващ знанията на шестокласници. Един от въпросите на последното писмено изпитване в основно училище "Княз Александър Първи” проверявал дали учениците знаят кой ни е представил на детската Евровизия през изминалата година, разбра репортер на TrafficNews.bg. Разбира се отговорът е ясен за всички: Крисия, Хасан и Ибрахим с песента "Планета на децата".

Въпреки лесния въпрос, имало и ученици, които се затруднили и дали като верен отговор : Криско и Мария Илиева - "Видимо доволни". Въпреки, че СЕМ наложи глоба заради нецензурните думи в песента, тя е една от любимите на подрастващото поколение.

След като стана ясно, че Крисия, Хасан и Ибрахим ще влязат в учебниците по музика, явно учителите решиха да изпреварят новите издания на учебните пособия и започнат още от сега да преподават за децата, които миналата година зарадваха цяла България и ни накараха да се гордеем, че сме българи!

TrafficNews.bg