Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата – Кои зодии изглеждат многофункционални?

 

Познавали ли сте някога някого, който изглежда превъзходен във всичко, което опита? От изкуството през спорта до бизнеса, те просто имат нещо специално, което ги поставя една крачка пред останалите. Вроденият талант може да изглежда генетичен или дори случаен, но може ли вместо това да има нещо общо със звездите? Повечето астролози биха отговорили с категорично „да“.

Нека разгледаме по-подробно кои зодиакални знаци сякаш превръщат всичко, до което се докоснат в злато:

 

Близнаци

Близнаците са отворени и непредубедени, което може да им помогне в стремежа им да завладеят неизследвана територия. Те по своята същност разбират концепцията за „ума над материята“ и няма да си поставят ограничаващи вярвания, когато опитат нещо ново. Ако сте Близнаци, вероятно сте били наричани мениджър, който притежава силата да въплъщава каквато и енергия да изисква дадена ситуация. Това, заедно с несравнимо чувство за хумор, е звездна комбинация, когато става въпрос за успех. Близнаците рядко изоставят проект и виждат препятствията като възможности за разширяване - съвет, от който всички можем да се възползваме, когато става въпрос за усвояване на нови умения.

 

Стрелец

Огнените Стрелци обикновено са доста безстрашни, така че скачането към ново хоби или призвание става лесно с положителна перспектива. Поради обучението си по време на изпълнения с приключения живот, те усвояват различни езици, религии и философии по пътя си. Докато приключенията са склонни да намерят Стрелец, те също не могат да не го търсят. Когато търсите нови пътища, за да добавите елемент на новост и вълнение към ежедневието, шансовете са големи да намерите нови умения по пътя. Известно е, че Стрелецът разбива ограничаващата обвивка на това, което се възприема като невъзможно, показвайки ни нови висоти, които преди не сме могли да проумеем. Стрелците пътуват леко, вътрешно и външно, и без този багаж да им тежи, те са наистина свободни да изследват както земното кълбо, така и необятността на психиката.

 

Дева

Девите са известни със своята организация, перфекционизъм, стремеж и решителност. По принцип, ако една Дева иска да постигне нещо, ще го направи и нищо не може да и попречи. От променливите знаци Стрелец и Близнаци може да се забавляват малко повече, докато постигат целите си, но Девата не се уморява и вероятно ще бъде първа на финалната линия.  Девите са едни от най-независимите представители в зодиака и нямат време за разсейване - което означава, че 100% от тази енергия и фокус са приложени към техните стремежи. Въпреки че успехът е огромен за Девите, те са склонни да бъдат скромни и техните трофеи наистина са за тяхно собствено удоволствие, а не нещо, с което да се хвалят или да показват пред другите.

 

Водолей

Като постоянен знак, Водолеят е решен да бъде промяната, която искат да видят в света. Те са силни в своята решителност и тяхната креативност е несравнима (може би с изключение на Риби). Тези качества са перфектната комбинация за успех, което означава, че Водолеят също влиза в списъка на зодиакалните знаци, които изглеждат добри във всичко. Въпреки че може да имат вид на инат в себе си, тази характеристика е по-скоро котва, която не позволява на Водолея да се откаже твърде рано. Водолеите са тези, които правят промяната и тяхната иновация може да им помогне да подходят към усвояването на ново умение по начин, който никой друг не е правил. Знаците Водолей са страхотни предприемачи и изобретатели, винаги се занимават с бъдещето, а не с миналото.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.