Свикнали сме да смятаме, че на тестовете има само два вида отговори – верни и грешни, но този тест е малко по-различен. В него грешни отговори няма, а само такива, които ще ви помогнат да разберете още нещо за себе си.

Погледнете картинката и си помислите – в такава ситуация на какво първо бихте обърнали внимание?

1. На пищящия чайник на котлона?

2. На звънящия телефон?

3. На плачещото бебе?

4. На кучето, което е захапало тапицерията на дивана?

Изберете една от четирите опции и проверете какво означава вашият отговор:

 

1. Ще махнете чайника от котлона

 

Ако сте избрали първо да се справите с чайника, това означава, че вие имате огнена натура и бързо се палите. Взимате решения много бързо и без колебание, а след това нищо не може да ви спре да постигнете целите си. Монотонността много бързо ви отегчава и дори нервира. Обичате изненадите, но обичате и да сте подготвени и да имате ясен план за действие, независимо колко бързо сте го измислили.

2. Ще вдигнете телефона

Ако първо вдигнете телефона, това означава, че сте фокусиран и дипломатичен човек. Можете да правите няколко неща едновременно и умеете да общувате с околните. Обичате новите запознанства, особено с хора, които могат да ви бъдат полезни за в бъдеще. Харесва ви да сте в светлината на прожекторите и ви отива да сте в центъра на вниманието.

3. Ще успокоите плачещото бебе

 

Ако първо отивате да гушнете бебето, за да го успокоите, вие сте спокоен и разсъдлив човек. Обичате да помагате на другите и сте готови да се жертвате в името на общото благо. Обичате семейството си и държите на топлите отношения с хората около вас. Страхувате се от самотата и от това да не загубите близките си хора. За вас една тиха и приятна вечер със семейството ви е за предпочитане пред шумния купон в някой бар.

4. Ще спрете кучето да ръфа дивана

Ако първо сте решили да спрете кучето, което очевидно смята, че е време да си купите нов диван, то вие сте човек, който не понася хаоса и бъркотията – както в дома ви, така и в личния ви живот. За вас е важно да държите всичко под контрол. Не можете да си отдъхнете, докато нещата не станат така, както искате. Перфекционист сте и обичате да планирате. Държите много на материалните неща и на социалния ви статус, но изобщо не сте повърхностни, даже напротив - много сте мъдри и интелигентни и знаете как да се измъкнете от всяка ситуация.

Източник: Dama.bg