19-годишна студентка бе осъдена по бързата процедура за хулиганство след изцепка в пловдивски нощен клуб. Екшънът се разиграл в деня на изборите – 14 ноември.

В неделя около 4:00 часа през нощта дамата е вилняла в клуба и се е наложило да бъде изведена от охранители. Тя е крещяла, буйствала и се е държала неадекватно. Дори си е позволила заплахи и отправяне на удари към гардовете. Наложило се да бъде повикана полиция.

На място пред клуба на бул. „България” пристигнал патрул на Трето районно. И тримата служители на реда били посрещнати с псувни. Момичето било във видимо неадекватно състояние, а поведението й към служителите на реда също било грубо и нападателно.

При опит да бъде задържана, студентката оказала съпротива, буйствала и се опитвала да удря полицаите. В крайна сметка била качена в патрулка и откарана в районното. Там прекарала 24 часа, като през цялото време 19-годишната била в несвяст. Тя била употребила алкохол и наркотични вещества.

Още в понеделник, 19-годишната студентка била изправена пред съда. Спрямо нея било образувано бързо производство за хулиганство.

По време на делото тя се признала за виновна и поискала да се споразумее с прокуратурата. Студентката била наказана с условно наказание в размер на 12 месеца, с 3 години изпитателен срок.