Бизнесмените Илия Камберов - Доне и Милен Стоянов, заловени преди година с голямо количество хероин в Пловдив, са сключили споразумение със съда и са се разминали със сравнително леки присъди, предвид размера на заловената дрога. Камберов и Стоянов бяха задържани на 5 юни 2023 година, като Стоянов е бил въоръжен и е оказал съпротива. Двамата обвинеми са се занимавали с разпространение на дрога от месеци, като тази информация е достигнала до полицаи от отдел Криминална полиция, които са тръгнали по следите им още в началото на годината. На 5-ти юни криминалистите са получили информация, че Милен Стоянов ще транспортира до Пловдив голямо количество дрога от Калофер. Пакетът е бил предназначен именно за другия обвиняем.

При влизането на обвиняемия в града, той е спрян за проверка от полицията. След извършеното претърсване на автомобила е открит 1 килограм хероин, разпределен в два пакета. След това полицията се е запътила към мястото на уговорената среща между двамата мъже. Когато са пристигнали в офиса на автокъщата "К2" , в която Милен Стоянов работи, криминалистите заварили и обвиняемия Камберов. При обиска на аудито, с което се е придвижвал той, била открита сумата от 38 хиляди лева и малко количество наркотици. След това полицаите са изършили претърсване и в апартамента му, където отново е открита дрога и е задържана жена му Бахар, като съучастник в притежанието. 

По време на делата за мерките на двамата арестувани, наблюдаващият прокурор Димитър Молев пожела от съда да  обърне внимание и на това, че когато Милен Стоянов е спрян за проверка не е оказал никакво съдействие на служителите от МВР, а  се е съпротивлявал. Той е имал в себе си и огнестрелно оръжие. 

Досъдебното производство срещу Камберов, Стоянов и 38-годишната Бахар, е завършило с обвинителен акт и с обвинения по чл. 354я от Наказателния кодекс за държане с цел разпространение на високорискови вещества.

По споразумение, одобрено от Окръжен съд – Пловдив през януари 2024 г., на милен Стоянов . е наложено наказание от 1 година и 2 месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим и глоба в размер на 9 000 лева, На Илия Камберов е наложено наказание от 2 години лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 4 години и глоба в размер на 6 000 лева. Наказанието на съпругата на Камберов - Бахар е 1 година лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 3 години. Определението на съда е окончателно. 

Доне по прякор Барон е от рода Камберови, в който има сериозен криминален контингент. 

Милен Стоянов е собственик и съдружник в близо 10 търговски дружества с различен предмет на дейност.  Той участва  в управлението на фирмите , "Ийст Мед", "Апкалус" ЕООД , "Арми Гард", "7 Енс", "Скай сити инвест" и "К2- Строй", които се занимават с търговия, медицински изделия, застрахователна и строителна дейност, а също така и охрана.