Пролетта е тук с пълна сила! Цъфналите дървета, слънцето и топлината ни карат вече да мечтаем за море и ваканции, както и са сандали.

А последното върви в комплект с красив и поддържан педикюр. Какъв да е първият, който да изберем за пролетта? Много ясно - след като сме държали крачетата си на топло и скрити цяла зима, сега е момента да блеснат в ярки цветове.

Червено

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Edilene Sampaio (@edilenesampaio_unhas)

Класиката никога няма да ни отегчи. Освен това какъвто и нюанс червено да изберем - доматено, коралово, бургундско червено и така нататък, всичко ще контрастира добре с все още бледата ни кожа.

Ярко розово

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by EstelleNails|ONGLES 78| (@estelle.nails)

Този цвят крещи "искам да се забавлявам". Или пък е поклон към Барби и цялата естетика на куклата.

Бебешко синьо

Синьото се наложи като цвят в маникюра в последните месеци, а сега е време да го пренесем и върху ноктите на краката. Актуалните нюанси са кобалтово, както и това нежно бебешко синьо.

Лилаво

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ????????????????????, ???????? ???? (@simply.clawsic)

И по-точно - люляково. Или пък теменужено. А защо не с цвят на лилава фрезия? Което и от тези пролетни цветя да ни е любимо, нежният виолетов цвят ще ни напомня за него.

Искрящо бяло

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by THE PEDI SCHOOL™ (@thepedischool)

Традиционно посягаме към този цвят за педикюра, когато вече имаме тен и той контрастира с него. Когато обаче не сме фенове на ярките цветове, наситено белият лак също стои достатъчно привличащ погледа.

 

Източник: Lifestyle.bg