Мъж от пловдивското село Цалапица  се помисли за „тарикат”, но камери заснеха абсурдните му действия. На кадри публикувани във Фейсбук страница се вижда как мъжът отмъква два чувала с картофи от 86-годишна продавачка, но на видеото се чува как заявява, че иска и плаща само за един от тях.

Статусът в социалните мрежи е публикуван от жена, която твърди, че апашът е платил два чувала с картофи, но си е взел четири. Действията  се потвърждават и от прикачените кадри. На видеото се вижда още как той влиза в помещение, където 89-годишна  жена продава чували с картофи и други зеленчуци. Чува се как той казва на  възрастната жена- „Я ми дай още един” , като оставя определена сума. След като се приближава до чувалите обаче, мъжът си грабва два и излиза от помещението доволен.

Вероятно той се връща за втора покупка, като преди това е използвал същата схема, за да излъже клетата жена.  Във Фейсбук статуса, пише, че има и други доказателства срещу мъжа, извършил наглата кражба.

„Господине, не Ви ли в срам да крадете от жена на 89г????? Вие морал нямате ли? Как плащате 2 чувала с картофи и взимате 4???? Нещо сметката не излиза?????? Да знаете имам още доказателства”, пише още в статуса.