Вчерашното решение беше чупене на всякакви възможности за разговор. Абсолютно всичко е загубено след вчера - това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за бившите си управленски партньори от ПП-ДБ и свалянето на шефа на парламента Росен Желязков.

"Когато някой си прави предизборна кампания върху моя гръб, да знае, че той е много голям, но и много хлъзгав. Много народ се покатери по него, но и много падна", отговори той на коментара на Бориславова, че Делян Пеевски е лидера на ГЕРБ, а не Борисов.

Според него е възможно Ваня Григорова и участието ѝ в парламентарните избори може да направи следващия парламент много по-различен, но не обясни дали очаква тя да стане депутат, или просто да дръпне от гласовете на други партии в НС.

Във вторник ще има извънредно заседание на парламента, обяви той.

Вчера Борисов и Пеевски се срещнаха с кмета на Ямбол Валентин Ревански, който поискал от тях оборудване за новата болница, връщане на няколко казарми с 60 дка площ да се вземат от Министерството на отбраната и да се върнат на Ямбол, за да се развиват гребна база и ботаническа градина и освежаване на една спортна база.