Овен

Мисли и желания ще бъдат в резонанс между вас и вашия партньор през този ден. Често това се гуши в основата на една стабилна и дълготрайна любовна връзка. Повечко търпимост, преданост, разбирателство и най-вече любов, това са началните редове на любовният ви роман. Какво друго да очаквате? Превърнете връзката си в бестселър!

Търсещите  работа, може би ще открият, че днес има някакво раздвижване, ала вероятно няма да бъде в желаната посока. Не се предавайте! Звездите съветват да запазите отворени вашите - надежда, възможности и усилия, тъй като по-добрата оферта за работно занятие със сигурност ще дойде скоро.

На финансовият хоризонт може да очаквате относителна стабилност. Вероятно ще се наложи да теглите заем или банков кредит. Тъй като в любовта ще ви върви, защо да не прекадите тамян и за благоденствие? Да прогоните скептичните си мисли за недоимък.

Носете нещо в червено за късмет! Отдайте голямо значение на времето между 14:00 и 15:30 часът за постигане на оптимални резултати.

Телец

Вероятно днес Купидон ще ви прошепне някакви сладки неща в ушите и на двама ви. Сторете това, което чуете от него и ще се насладите на едни прекрасни любовни мигове. Думи сладки, думи страстни, какво по романтично от това?

Ако сте служители, може би ще усетите, че шефът гледа на вас благосклонно днес. Направете повече впечатление - насърчават звездите. Изглежда сте изпълнили всички необходими критерии изискуеми от вас. Усмихвайте се и поддържайте курса на подобаващото ви усърдие.

Финансите не желаят да им се кланяте, а да ги раздвижвате. Размърдайте авоарите си! Вероятно има финансова уседналост. А защо не един масаж? Една своевременна рехабилитация, ще се отрази здравословно на паричките ви. Инвестирайте и капитализирайте, това е днешното ключе към благоденствие.

Носенето на маслинено зелено е препоръчително, както и времето между 10:00 и 11:00 часа сутринта, може да се окаже плодотворно за всяко важно вземане на решения.

 Близнаци

Вероятно днес, вашият любим човек ще измисли някаква чудновата идея. Ще пожелае да я сподели с вас, ала е малко вероятно да може да я изрази на думи. Опитайте се да разчетете идеята в жестовете и очите му. Може би ще се хванете за главата узнавайки фантазиите, които крият изкусителна сласт. Накарайте и половинката си да се хване за главата чрез вашата ответност. Какви ли горещи нощи крие още Баба Марта?

Идеален ден за пълно устремление към успехи на работното място. Оставете на автопилот старите си идеи и проекти - и без това ще се реализират, напред към нови - призовават ви звездите. Време е да пришпорите колесницата на Меркурий към върхът! Не се очакват проблематични бури на работното място, тук-там ще се явят краткотрайни валежи придружени с хаос. Ала, нали знаете - не може да вървите из прашните пътища и обувките ви да останат лачени. Тези, които започват кариерата си сега, сериозно ще трябва да обмислят приоритетите си.

Максимата, как да станеш богат е за глупците, всеки може да забогатее по един или друг начин. Важното е - Как да бъдеш богат, именно тук е мъдростта, притежаването на нюх за овластяване на парите е от съществено значение. Сезам, отвори се! Това е мотото днес за вас. За онези от вас, които нямат собствен бизнес, звездите препоръчват да затегнат колани. По възможност, пестете и заделяйте - бели пари за черни дни.

Носете оранжево и запазете всички важни решения между 12:30 и 14:00 часът.

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Рак

Любовта, която имате, може да ви предостави възвишено настроение днес. Вашата любов е толкова буйна, че усещате нужда да се свържете с партньора, чрез любящо докосване или прегръдка. Една гореща прегръдка ще бъде мощен начин да илюстрирате дълбочината на вашите чувства. О, миг незрим, ала осезаем, не спирай! Какво по-любящо послание от това?

Успехът, който имате в професионалната си опитност, може да ви въздигне към по-добри постижения днес. Вероятно ще ви отнеме няколко минути, за да се огледате днес около себе си.  Да извършите мисловен инвентар на нещата, които са в наличност на работното място и ще разберете, че балансираните взаимоотношения с колегите са звездна мотивация за кариерата ви.  

Звездите ви предоставят възможност да постигнете значителни печалби, с които ще трябва да отскочите от латентното финансово състояние. Ала спохождащата ви трудност ще бъде по-малко в недостига, отколкото риск от прекомерни разходи.

Носенето на нещо в цвят пепел от рози, ще ви помогне да привлечете положителна космическа енергия днес. За да максимизирате печалбите си днес, инициирайте всички важни задачи между 13:30 - 02:45 часът.

Лъв

Всичко тече, всичко се променя, особено що се отнася до любовния ви живот, може би не сте в синхрон с вашият партньор.  Днес е идеалният ден за решаване на дългоочаквани проблеми и укрепване на любовта ви. Също така и за създаване на ново начало. Вероятно ще видите, че връзката на вашите сърца е по-силна и по-близо, отколкото сте си мислили.

Сякаш сте подложени на интензивна проверка в работната среда. Що за излишни нерви? При всеки опит колега или колеги да ви отправят критика, пък била тя и конструктивна, реагирате като ужилени. Вероятно е най-добре да се опитате да се откажете от всяка напрегната ситуация.

Вашите финанси не са на най-доброто ниво. За кой ли път? Някак си не виждате ползите от припечеленото. Дали не правите грешка след грешка? Не предприемайте мащабни инвестиции или покупки, проверете дупките на джобовете си. Вероятно от там изтичат финансите.  Придържайте се към по-малките разходи!

Носете нещо в тюркоазено синьо, то ще ви напъти и насърчи в периода от 10:00 до 13:00 часът.

Дева

Бъдете много внимателни! Има звездна индикация, че връзката ви виси на косъм, макар и да сте убедени в противното. Съобразете се с този планетарен маяк, за да не погълне мъглата любовта ви.  Опитайте се да бъдете логични и спокойни!

Днес е хубав ден за българската демокрация - споменаваше една персона. Та в този ред на мисли ви очаква благоприятен ден, особено за журналисти и редактори - като цяло медийната кавалкада от творци. Вероятно ще се окичите с похвали. Рейтингите ще се показват, каква щедра награда, нали? Звездите не са пропуснали и писателите, идат нови музи облечени със сатенени идеи. Комплиментите ще са изцяло заслужени.

В случай, че сте в бизнесът, определено ще бъдете впечатлени от неочаквани и очаквани печалби. Разбира се, все още не са на желаното нивото, на което бихте желали да достигнат, но поне са във възходяща тенденция. Поддържайте бюджета си организиран и следете разходите си!  

Носете нещо теменужено, за да привлечете към вас шанс за повече пари. Вероятно най-доброто време за вас е между 14:00 и 16:00 часът.

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец март?Ето какво носи на всяка зодия месецът на жените, според астролога Красимир Куртев - Алеф

Везни

Вероятно настъпват промени в интимната ви връзка. Трябва да се съсредоточите върху това! Ако се случват много нови неща и не всички изглеждат положителни на пръв поглед, бъдете готови за следващи изненади. Приемайки прекъсвания или промени в любовния ви живот, следва да подходите със самоувереност, дори ако това не следва идеалния ви план. Позволете на звездното изобилие да внесе подобрения и напредък в любовния ви живот.

Турболенции и на работното място, но вие сте в състояние да преодолеете всички неуспехи в кариерата си. Изберете рамката на ситуацията като предизвикателство, а не като пречка. Решенията, които в момента се опитвате да формулирате, вероятно ще се окажат полезни в бъдеще.

Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични може би. Вероятността да бъдете объркани от това е голяма. Внимавайте, задава се опасност - може да влезете в губещи инвестиции. В този хаос, едва ли интуицията ви ще сработи адекватно, защото не знаете кои инвестиции ще ви бъдат от полза. Винаги е добре да слушате съвети, може да попитате някой близък, който е сърбал горчивата попара. Бъдете критични, преди да направите инвестиция или покупка през този ден!

Препоръчително е да носите виолетов цвят, за да се справите по- добре с критичните ситуации. Времето между 14:00 и 15:30 часа, е за късмет.

Скорпион

Вероятно днес ще бъдете като пакет от новогодишни конфети, изпълнени с експлозивна енергия. Това състояние ще ви даде правомощия и насърчения да регулирате настроението на партньора си, да го развеселите, да го разсеете и развълнувате. Бъдете така добри да не прекалите с шегите, има вероятност енергията да експлодира с обратен знак.

На работното място за радост не се очертават експлозивни ситуации. С вашият здравословен оптимизъм, можете да убедите по-предпазливите и песимистични колеги за важността и ползите от ваша стратегия или проект. Все пак без излишен егоизъм, с тих тон отправете към тях насърчителни съвети. А какво по-добро от изграждане на колегиални мостове?  

Когато става въпрос за пари, могат да се случат много неща. През днешният ден ще усетите това. Използвайте елегантно своят разум, защото нищо не се случва само по себе си, въпреки положителните обстоятелства.Трябва да направите усилие, за да бъдете наистина успешни, дори ако това означава само задълбочено проучване относно финансовите планове.

Най-щастливият период от деня е между 17:00 и 19:00 часът. Носете борово зелено, за да привлечете своят шанс.

Стрелец

В личен план, ситуацията е малко комплицирана. Вероятно някаква екзотично романтична подправка ще бъде добавена към животът ви. Дали пиперлива или сладка ще бъде, това зависи от вас. Звездите ви възлагат ролята на мастър шеф в любовта. Днес ще имате пълното право да се забавлявате на воля, добавете още подправки, щипка шега, сочни целувки и още пикантерии. Все пак, не прекалявайте с горчиво, солено и кисело - Знаете защо!

В работата може да узнаете, че един от вашите проекти е задържан за неопределено време, за сметка на това останалите ще се движат подобаващо - бързо и с лекота. Използвайте този ден, за да прокарате работните си проекти възможно най-напред.

Във финансов план следва да сте много предпазливи. Максимата:Няма по-добро от взаимният интерес - лъжовно ще витае. Парите са капризни, когато пълното доверие е щедро. Бъдете внимателни към онези, които могат да се чувстват донякъде конкурентни с вас и може да имат някаква ревнива причина да ви заблудят.

Носете нещо в бледо жълто за късмет и избягвайте да правите нещо важно между 17:00 до 18:00 часа, тъй като това е посочено в звездната ви карта.

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф

Козирог

Докато сте навън, гледайки блясъка в очите на влюбените двойки, може да ви споходи горчива мисъл, че не всичко е цветя и рози във вашите интимни взаимоотношения. Очевидно звездите са се обърнали към вашата съвест, която с укор ви гризе, за пропуснатите мигове и за много неща, които така и не сте успели да поднесете на вашата половинка. Сбогувайте се с меланхолията и не предавайте това, което все още имате! Възрадвайте се днес, че обичате, защото някой ден съдбата може да ви телеграфира с печалното - Късно е, либе за китка!

Открихте ли вътрешната си сила? Тогава очаквайте от колегите си признателност, доверие и почит. Продължете усърдието на работното си занятие. Звездите питат: Все още ли не сте започнали работа? Престанете да влизате в оправдателен режим, че предлаганата работа не ви подхожда! Работата не е прическа, за да се киприте, приемете първото предложение и започнете да си вадите хляба с пот на чело.

Вашите съвети по финансовите въпроси са много търсени и днес ще е така. Особено, ако сте в сферата на парите, счетоводители, банкови служители или хора с бизнес опит. Съветът на звездите е: Колкото повече, толкова по-добре! Така че, е време за правене на пари.

Морско синьо, това е вашият щастлив цвят за деня. Звездите препоръчват времето между 16:00 до 17:00  да използвате за идеи и проекти.

Водолей

Вероятно вашият партньор ще превиши правомощията си, намесвайки се в личната ви свобода. Нещо повече, може дори да се опита да диктува поведението ви. Не се бунтувайте и гневете, понякога думата дупка не прави. И това ще премине! Бъдете така разумни да не проявите безразличие, това вече е демонстрация - пълна липса от любов, ще бъде по-лошо от всичко останало.

Завишете оборотите на работното си място, очаква ви предизвикателство, което ще удвои шансовете ви за успех. Ако търсите работа, днес вероятно ще възникне добра възможност. Възползвайте се!

Ако има нещо, за което да се притеснявате, то това определено са парите. Не забивайте носове в документация и фактури - отхвърлете това задължение. Прочетете бизнес обявите, именно там ще откриете това, което от месеци търсите. Какво казват звездите ли? Ами наслука!

Златисто оранжево е вашият щастлив цвят за денят. Звездите  препоръчват да се възползвате от времето между 16:00 и 17:00 часът, ще бъде благоприятно за вас да свършите важни ангажименти.

Риби

Планетите днес напомнят, че може да бъдете изкушени, само заради чистото удоволствие да бъдете по-различни, празнувайки щастието си като двойка. Вероятно другите ще проявят завидно любопитство или завист, как така успявате да се задържите в хармонично уединение. И какво от това? Отпразнувате този ден в името на любовта!

Вашето нежелание да обмисляте различни перспективи, вероятно ще ви  задържи в застой на работното място. Каква досадна новина!  Дайте на колегите си повече кредит и преди всичко на себе си. Нали знаете, че един отворен ум е много по-голям актив за вас, отколкото можете да осъзнаете.

Днес е време за пари, следвайте инстинктите си, независимо дали става въпрос за лични финанси или проблеми свързани с инвестициите на бизнес партньори, с които сте свързани. Логиката не винаги е желязна, докато онзи нюх за привличането на пари е платинен.

Гълъбово сиво за привличане на късметът е препоръчителен. Времето за вземане на решения, влияещи върху живота ви, е между 9:00 и 10:00 часа сутринта.

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.