КОЗИРОГ

През първата декада се очертава да бъдете много внимателни, мислейки за бъдещето на вашата връзка. В същото време останете чувствителни към белезите и някои неприятни отзвуци на миналото. Към 7- 8 март, интуицията ви ще спомогне постепенно да отхвърлите „черните“ спомени. Няма място за отчаяние, звездите са на ваша страна в любовта. С навлизането на втора декада може да пожертвате (в добрият смисъл) себе си за по-романтично бъдеще. Все пак се опитайте да контролирате своите емоциите и намерения. Еротичен период, през който ще грабите с пълни шепи предоставените ви романтични благинки от звездите. Романтично чувствителни или еротично алчни - зависи от вас!

Всички положени усилия да се спестят пари и да се запази ограничен бюджет през месец март, в крайна сметка ще се изплатят. Със стартирането на втора декада, ще имате възможността да помислите, как да спечелите пари и какви са вашите крайни цели за благоденствие. В периода 12 - 18 март се очертава да предприемете някои финансови рискове. Бъдете предпазливи! Обърнете внимание на периода 20 - 29 март, тези дати са идеални за определяне на нов бюджет или спестовен план.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: от 5 до 7, 11, 12, 19, 20, 23, 24 и 29.

ВОДОЛЕЙ

До 11 март напрежението ще бъде налице и вие ще трябва да сте изключително гъвкави и дипломатични, за да компенсирате вашите промени в настроението. След 12 март е най-подходящото време да потвърдите позицията си и пред партньора си. През периода от 19 март нататък, формулирайте правилно своите думи и действия, за да бъдат по-прозрачни и разбираеми за партньора ви. В случай, че го притеснявате с излишни въпроси, капризни желания или го дразните с елементарни прищевки, това няма да ви отведе да никъде. Проявявайте умереност в романтичните си желания през тези дни на месец март.

Интелигентният подход е повече от необходим в сферата на финансовите въпроси. През трите декади ще се наложи да прилагате този фин инструментариум, за да регулирате паричният си поток. Вие ще бъдете диригенти във вашият финансов оркестър. Парите карат света да се върти, така че идва ред на древната поговорка: „Вие няма да осъзнаете това твърдение, но ще действате и в негова посока!“.  От 15 март натиснете педала на газта - ще се наложи да работите усилено, за да получите повече пари. А и усилията ви ще бъдат възнаградени с добри резултати. През март, докато се опитвате да спечелите повече пари, можете да срещнете някои пречки. Но така или иначе в края на декадата ще ги преодолеете  и ще напреднете в живота.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 4, 8, 9, 13, 14, 21, 22, 25 до 27 и 31.

РИБИ

В началото на месеца, могат да възникнат някои проблеми в комуникацията с вашият партньор. Осигурете малко повече пространство в интимната си връзка. Някои периоди като 12 - 17, 19 - 22 и 21 - 30 март са капани за вашата връзка - избягвайте по възможност всеки назряващ конфликт с необходимата тактичност. През март взаимоотношения ви като цяло ще изпитат възходи и падения, но нищо от това не трябва да ви плаши. Любовта е вашата религия, така че отново ще успеете да укрепите връзките си с любимия човек и да поддържате хармония в любовните си отношения.

Звездите ви съветват да бъде по-предпазливи в управлението на финансите си в първата декада  и е препоръчително да се съобразите с указаните напътствия. Може да решите да направите някои покупки, за да облекчите стреса си, но това може да ви причини допълнителни притеснения. Изчакайте известно време - до 18 март, преди да направите по-голяма покупка или инвестиция.  Опитайте се да не се притеснявате прекалено много за парите, похарчени за движимо и недвижимо имущество. Напротив! Освободете се от този мисловен товар, тези инвестиции ще се явят като резервна алтернатива. Бъдете бдителни за парите си през периода 18 - 22 март!

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 1, 2, 5, 6, от 10 до 12, 15, 16, 23, 24, 28 и 29.

Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.