РАК

През месец март ще проявите динамиката и изтънчеността на питбула.

В личен план: През първите дни на месецът, ще трябва да обсипвате половинката си с изобилие от комплименти. Вземете изцяло предимствата на тази сладка вълна от удобства, за да заздравите връзката си!  От 10 до 17 март ще имате привилегията за благополучие и наслада дори от най-малките удоволствия с вашия любим човек възможно най-често. След 17 март очаквайте стабилност и сигурност, всичко ще бъде за добро! Никога няма да получите отказ от партньорът си. Споделянето на малките неща от живота понякога е достатъчно, за да се радвате на  чудесни романтични моменти.

До 21 март може да очаквате звезден свеж бриз, който ще действа върху вас като двигател. Ще инвестирате щедро, колективната игра ще бъде чудесна идея, ще се увеличи десетократно енергията на паричният поток  и всичко това, ако действате в разумни граници. Една динамична фаза, която е и много оптимистична може да очаквате през втората половина на март! След 22 март се доверете на инстинкта си, слушайте малкия си вътрешен глас, получавайки все повече увереност в бизнес делата. Ще бъде добре, ако с вещина управлявате емоции и вдъхновението си, за да се справите с непредвидени ситуации и разходи. Ще разкриете дори съкровища от находчивост. През втората половина на март звездите ще направят така, че вашите сделки, спестявания, инвестиции и всичко свързано с пари, да бъде в прилични граници. В крайна сметка, вашите проекти ще се движат в правилната посока!

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: от 5 до 7, 11, 12, 15, 19, 20, 23 и 24.

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

ЛЪВ

В личен план, първите мартенски дни ще маркират невротични точки на кипене. До 11 март сърцето ви ще рапира с „Помогни ми, Любов“! Понякога ще чувствате, че връзката ви става все по вяла и скучна, напрегната и депресивна. Между 10 и 20 март ще се наложи да разчистите някои стари свои навици, да извършите ъпдейт в отношението си спрямо партньора си или един пълен рестарт на връзката ви, за да обновите любовта. Едва между 19 и 28 март любовният ви живот започва нов цикъл към подобряване, ще има фази на бунт, но ще ги преодолеете с лекота. Вие ще знаете границите си, ще знаете точно какво да говорите и как да постъпвате в любовната ви връзка.

Между 12 и 18 март се очертават противоречия относно финанси и икономически проекти. Едва след 20-ти  ще навлезете в енергизиращ, мега-витаминен период. Мотивацията се завръща! Заредете се с упоритост и ковете желязото докато е горещо. Конфликтите на интереси, турболенции и поредица от скандали и спорове ще ви връхлитат като изневиделица. Периодът от 22 до 26 март ще е гръмотевичен, особено за хора занимаващи се със закони, подписване на договори и всичко свързано с документи. Небето ще ви отблъсне и често ще ви оставя на ръба на нервна криза. Осигурете си повече разходки, прием на цитрусови плодове, ядки и черен шоколад в умерени количества.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 8, 9, 15, 16, 17, 21, 22 и 25 до 27

ДЕВА

В личен план има вероятност да се сблъскате с нарушени обещания или двуличност от страна на партньорът ви. Любимата ви половинка, може би ще се колебае между липсата на искреност и надеждност, докато вие се местите между съмнение и разочарование. Когато нещата от сърцето ви се изплъзват, спокойствието лесно ще попадне в капан. Не позволявайте на вашата съпричастност да ви изиграе неприятни трикове през този период!

Във финансов аспект ще имате велики идеи и подкрепата от колеги и бизнес партньори, ала не трябва да се съмнявате в това. Останете твърди в убежденията си, ако успеете в начинанията си, можете да имате стабилност за голяма част от първата декада. През втората част от месец март ще вършите работата си под трескава емоция, дори ще подлудявате всички в процеса на дейността си.

Първите две седмици от март ще са изключително важни за възстановяване на финансовата ви мощ. Има вероятност да понесете медицински разходи за стоматолог, медикаменти и прочие. След 18 март може дори да се наложи да изразходвате спестяванията си, тъй като разходите ви ще бъдат повече от приходите ви. Пътуванията на дълги разстояния също са рискови и допълнително ще се увеличат разходите ви. Вероятно в периода 22 - 29 март, дори и най-малката грешка може да доведе до парична загуба.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 1, 2, 10, 12, 15, 16, 19, 23, 24, 28 и 29.

Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.