ОВЕН

В началото на месец март, вашите взаимоотношения с партньора ще трябва да се изяснят най-късно до 11 март. Споделете с любимия си новите си желания в един волеви диалог, за да обясните всичко. Това ще донесе в по-голямата си част свежест в любовния ви живот. Между 10 и 20 март, романтичните мигове ще надделяват. Ще се забавлявате повече, емоциите ще ви придадат хубав фейслифт на връзката  и хуморът ще ви задържи с хармония във вашия дует. В периодът от 19 до 28 март,приказните планети Венера, Юпитер и Уран, ще делегират божествени благословии, които ще ви накарат да видите живота в бонбонено розово. Ярко слънце се очертава да грее върху любовта ви! Животът понякога прави тези подаръци, точно когато не ги очакваш.  Супер хубаво, нали?

Във финансов аспект, периодът от 7 до 13 март насърчава поемането на отговорности за управлението на бюджета.Също така е благоприятно време за получаване на заем или теглене на банков кредит. От 15 март шансовете ви за увеличаване на паричният поток са големи. Не предприемайте излишни рискове! След 18 март, вашите приходи и разходи ще бъдат балансирани. Ако се придържате към бюджета и финансовите си планове през целият месец, няма да срещнете много проблеми, но ако не сте в състояние да поддържате този баланс, може да преминете през трудни времена. Възможно е в края на този месец  да се сблъскате с внезапни или неочаквани разходи, които биха могли да нарушат финансовото ви планиране. Препоръчително е да избягвате ненужни разходи и да харчите парите си интелигентно и икономично.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 3, 4, 8, 13, 14, 17, 18, 25, 26, 30 и 31.

ТЕЛЕЦ

Между 10 март и 20 март може би ще си спомняте, че „парите задушават любовта и същата е зависима от финикийсте знаци“. Ако приложите тази максима, има вероятност да поставите светостта на любовта в безнравствен будоар! Бъдете бдителни, има вероятност да демонстрирате прекалена независимост пред половинката си, и това може да взриви взаимоотношенията във връзката ви! През втората половина от март, може да се превърнете в един „малък тиранин“, въпреки излъчването на ласкави и нежни импулси. След 16 до 18 март вероятно ще връхлетят бурни раздори, които биха ви принудили да изпуснете „любовната близалка“.

През първата половина на март, можете да погасите стар заем или да върнете част от него. В същото време трябва да сте спокойни, че плащането на този стар кредит не нарушава финансовото ви планиране. Звездите препоръчват да елиминирате или намалите ненужните разходи в периода 8 - 11март. Между 21 и 26 март ще възникнат материални проблеми, които ще имат възможността да изтръгнат апетита ви за реализация и благоденствие. Ще откриете, може би, че прекалената стиснатост води до маниакална просия или няма да искате да плащате за излишни, безсмислени предмети. От кое ще се разграничите?

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 1, 2, 6, 7, 12, 15, 16, 19, 20, 28 и 29.

БЛИЗНАЦИ

Бурни и страстни както никога до сега, навлизате в месец март. От 7 до 18 март, звездите ви предоставят много романтични часове и страстен огън. От 20 март няма да имате никакви притеснения и ще се наслаждавате на пълноценни взаимоотношения с партньора си. Като едно любовно дуо се устремявате към повече съпричастност и по-малка зависимост, такова е посланието на звездите.

Любовта е много по-забавна, когато се изненадате от привлекателната съблазън - ще се усмихвате повече. Това е нещо като вторичен вятър за вашата двойка, просто се налага да не обръщате внимание на останалите, на които им липсва разкрепостеното мислене. След 26 март се очертава непредсказуема, изненадваща тенденция. Вероятно това е енергийна промяна, от която ще усетите изключително положителен ефект като двойка.

Във финансов план още в началото на март, вашите конкуренти и съперници могат да се чувстват ревниви, когато забележат, че просперирате прогресивно. През първата десетдневка от месеца не се очакват големи финансови сътресения. Въпреки това, през 19 – 20 март, може да се сблъскате с пречки за увеличаване на приходите си. Запазете хладнокръвие! Защото според звездната карта, веднага след този период,  можете да спечелите пари от сгради или дългосрочни инвестиции в друг бизнес. Също така е важно да се спестят пари и да се инвестират по разумен начини, тези средства могат да ви помогнат в дългосрочен план при екстремни финансови ситуации. Ценете вашите идеи! След 20 март ще имате възможността да балансирате своите заложени бюджети. Винаги ще бъдете една крачка напред в конкуренцията!

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 3, 4, 8, 9, 17, 18, 21, 24, 30 и 31.

Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.