Разбита улица в Кючук Париж създава проблеми за шофьори и пътници от градския транспорт. Асфалт в отсечка по бул. „Александър Стамболийски“ липсва, а дупките, отворили се във временната настилка, са огромни. Това прави предвижването на превозни средства почти невъзможно и създава сериозни предпоставки за аварии. По тази причина част от автобусите на градския транспорт са спрели да обслужват района. В сигнал на граждани до TrafficNews се посочи, че това е станало без предупреждение, като им е създало трудности.

От снощи след 19:00 автобус 1 не минава по редовния маршрут в Кючук Париж. Хората са бесни и се чудят какво става. Никой не ни извести, че има промяна“, заяви гражданин.

Оказва се, причината за промяната не е поради утвърден нов график, а отказ на част от шофьорите да преминават през улицата. Заради огромните дупки, те рискуват върху превозните средства да бъдат нанесени сериозни щети и по тази причина на своя глава временно са преустановили да возят пътници в трасето, където тече ремонт.

Един от служителите в градския транспорт дори разпространи видео във Фейсбук, в което заснема предизвикателството да преминеш през бул. "Александър Стамболийски".

В момента от фирмата изпълнител на Водния цикъл са изпратили на терен екип, който да валира настилката, обяви за TrafficNews кметът на район „Южен“ Атанас Кунчев.

Очаква се след заравняване на участъка преминаването на градски транспорт да бъде възобновено.