ВЕЗНИ

Любовните взаимоотношения в началото на март ще са леко напрегнати от някои различия с партньора ви. Но позитивната ви нагласа ще ви даде възможност да изразите чувствата си към любовния си партньор. Най-важното е, че и двамата трябва да се разберете и да продължите напред през този период. Бъдете бдителни, звездите ще ви поставят пред изпитания между 11-ти и 16-ти март! В случай, че не проявите разбиране спрямо любимият партньор може да си навлечете гнева на Марс.

Дните от 14 до 30 март, прекарайте повечето време с партньора си, по възможност и двамата може да споделите своите интимни фантазии, за да увеличите романтиката във вашата връзка. Перфектно е, нали?

Месец март, ви упълномощава да подпишете нови споразумения, договори и сделки, това ще доведе до огромна възвръщаемост на предходните загуби. Нивата на вашата мотивация ще бъдат изключително високи през периода от 4 до 10 март, това ще ви позволи да продължите своите бизнес планирания. През втората деседневка на март, може да се наложи да разчитате единствено на късмета си, който да увеличи финансите. Това може да доведе до прекомерно харчене и допълнителни разходи, особено в средата на декадата. Към края на месеца в периода 27 - 31 март, балансът във вашите финанси ще ви помогне да останете на повърхността в трудните времена, които предстоят през месец април. Контролирайте всичко това, защото времето няма да работи във ваша полза!

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 3, 4, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 30 и 31.

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

СКОРПИОН

В началото на март месец не смесвайте любовта и бизнеса, такава комбинация може да свърши експлозивно. Внезапни промени могат да нахлуят в любовните отношения още през 01- 05 март. Особено за тези, които са родени през последната седмица на октомври и първата седмица на ноември, ще почувстват лютите капризи на Баба Марта. През втората половина на март ще бъдете в много по-страстен, емоционален и интензивен период в своята любов. През последните дни, бъдете така добри да се владеете - опитайте се да пазите малките тайни, когато става въпрос за вашия съпруг или партньор.  

Звездите ви съветват да бъдете абсолютно безкомпромисни по паричните въпроси, но противно на това, което мислите, това поведение би могло да навреди на вашите интереси -  бъдете внимателни! Не забравяйте, че можете да жилите като скорпион, когато усетите евентуална финансова измама. В зависимост от това как се справяте със съвместните финанси през втората декада, зависи вашето благоденствие. В случай, че инвестирате пари в периода  24 - 27 март, следва да узнаете, че не е време за големи финансови разходи. Според хороскопа за март е възможно да се възползвате от този последен период, за да си подготвите бъдещите  планове за проучване на пазара, конкурентен анализ, бизнес план и задълбочен размисъл за просперитет.

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 1, 2, 6, 7, 15, 16, 19, 20, 23, 28 и 29.

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец март?Ето какво носи на всяка зодия месецът на жените, според астролога Красимир Куртев - Алеф

СТРЕЛЕЦ

Предсказанията на хороскопа за март месец загатват, че звездите разкриват искряща романтична ситуация между вас и вашия партньор или съпруг. Любовта ще бъде вълнуваща още в първата декада.  Вие ще бъдете същите, но ще имате склонност да мислите или да действате по различен начин.

Още в първата декада -  до 11 март, аерирайте (подпомагане дишането на тревната площ - б.а.) цъфтящата си любовна връзка. Този месец е идеалният период за привързаност и вкусна любовна романтика. Към края на първата декада, може да се почувствате напълно вдъхновени от партньора си и вашият любим човек вероятно ще се превърне във вашия чар.

От средата на март ще се окаже, че вие ​​и вашият партньор сте изключително добре запознати с добрата си комуникация. Защото сега има много неща, които трябва да бъдат регулирани, тъй като има вероятност да възникнат спорни моменти. Така или иначе вие ще решавате проблемите си заедно. Пожелайте си нещо!

Началото на март, ще ви изненада с неочаквани печалби и това ще ви даде възможност да инкасирате дълбоко замразените си парични авоари. Но от 14 до 22 март, не е точното време да се инвестират отново финанси с цел удвояване на парите. Периодът от 21-ви до 27-ми е благоприятен да инвестирате в някаква недвижима собственост, която също може да доведе до някои парични печалби. Финансовите печалби в бизнеса вероятно ще наберат скорост малко след средата на месеца. Ще получите парични печалби дори от неочаквани източници. Би било добре, ако използвате тези финансови средства, за да генерирате допълнителни приходи със съответните добре обмислени парични проекти.

Бъдете предпазливи - с даването назаем през 7, 10, 15, 19 и 24 март, с тегленето на кредит между 16 и 19 и загуба на пари по неволност или кражба през вторниците и четвъртъците на месец март!

Вашите преференциални дати за работа, пари, любов и още нещо: 3, 4, 8, 9, 17, 18, 21, 22, 25, 27, 30 и 31.

Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.

Лотариен Тото хороскоп за март 2019Вижте кои са късметлийски числа, които носят печалба на всяка зодия според Красимир Куртев - Алеф