Късно снощи над 500 чужденци първокурсници  от Медицинския университет в Пловдив буквално щурмуваха "Морадо" и на собствениците на бара им се наложи да викат охрана. От читател на TrafficNews.bg разбрахме, че музиката е била спряна и на практика заведението е затворило за вечерта, за което ви съобщихме. Ето всъщност какво се е случило - пак според разказ на наш читател:

"Поне 100 души, 90% от които бяха чернокожи, влязоха вътре в бара. Охраната им каза, че няма повече място, и останалите, които също искаха да влязат, започнаха да натискат вратата и да блъскат по остъклената част на заведението. Повечето от тях бяха видимо подпийнали. А някои от тях станаха агресивни и се наложи да бъдат изведени настрани.

Виждайки какво става отвън, цветнокожите вътре решиха да помогнат на своите хора да влязат и започнаха да пробват всякакви начини за това. След което охраната влезе вътре, музиката беше спряна и те обявиха, че купонът е приключил. После започнаха да вадят всички навън.

Това всичкото се случи около полунощ. Междувременно гръцката група стана също доста агресивна и започна да псува наред българите".

TrafficNews.bg