Рак

Ще има периоди, когато ще се почувствате изтощени поради работата си и други дейности. Пестете енергията си за дейностите, които наистина ви интересуват. Може също да се почувствате малко чувствителни и нетърпеливи, така че избягвайте да говорите твърде рано, за да предотвратите възникването на разногласия. Възможно е да откриете, че близък приятел може да планира да направи инвестицията с вас. Трябва много да обмислите тази възможност, защото тя ще намали финансовото ви натоварване и няма да има отрицателно въздействие върху отношенията ви.

 

Лъв

Стойте настрана от безсмислени спорове с партньора си. Има шанс напрежението да изплува там, където не е необходимо. Запазете спокойно поведение и преценете дългосрочните шансове на връзката ви. Ще намерите нови начини за постигане на вашите лични и кариерни цели. В началото може да се почувствате малко несигурни, но трябва да се научите да се доверявате на собствените си инстинкти. Ще има и предизвикателства, но можете лесно да ги преодолеете.

 

Дева

Този месец е подходящо време да намерите ново хоби или интерес. Може да срещнете нови хора със същия интерес и те ще ви помогнат да имате нова, нова перспектива за живота. Съсредоточете се върху повече проекти за самоусъвършенстване, които могат да ви помогнат да успеете не само в кариерата, но и в живота. Не купувайте нищо на кредит. Може да се изкушите от всички нови луксозни стоки на пазара, но трябва да ограничите покупките си само до това, от което наистина имате нужда.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.