"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Кои са най-щастливите влюбени зодии.

Астрологията може да предложи неочаквани прозрения за нашите личности, мотивации и дори нашия подход към любовта. Докато всеки зодиакален знак носи своя уникален нюх в сферата на връзките, космическият зар на късмета изглежда благоприятства определени знаци, когато става въпрос за сърдечни въпроси.

Сега да се заровим дълбоко в мистичния гоблен на звездите, за да разкрие кои звездни знаци се возят високо на влакчето на любовта. От предани Телци до приключенски настроени Стрелци, любовната игра на зодията е толкова разнообразна и уникална.

1.Телец: Романтика с надеждност (Късмет в любовта: 95%)

Водени от Венера, планетата на любовта, Телците се открояват като щастливи съперници в царството на любовта. Притежавайки кулинарно майсторство и склонност към стоплящи сърцето прегръдки, те са истинските хранители на отношенията. Телецът търси любов, която издържа, прегръщайки търпение и спокойствие.

  1. Везни: Въплъщение на елегантността на любовта (Късмет в любовта: 90%)

Управлявани от Венера, планетата на любовта, Везните са олицетворение на елегантността. Приятелски настроени и любезни, родените под знака на Везните никога не се борят да получат среща. Те се грижат много за външния си вид и очакват партньорът да прави същото. Те се чувстват комфортно да опознаят един човек и няма да се отклонят.

  1. Дева: Преданата и проницателна (Късмет в любовта: 85%)

Управлявани от Меркурий, планетата на общуването, Девите обичат спретнат и подреден живот и се наслаждават на връзката. Внимателни и раздаващи се, родените под знака на Девата са идеален партньор за всеки. Те са привлекателни за всички типове личности и също така са лоялни.

  1. Рак: Преследване на мечтателна романтика (Късмет в любовта: 80%)

Управлявани от Луната, която е мечтателна и течна, Раците живеят и дишат романтика. Идеалисти в любовта си, родените под знака на рака очакват приказна романтика и нищо по-малко. За правилния човек, те ще прекосят океаните и ще толерират чумите. За грешния човек те ще плачат.

  1. Лъв: Царственият пламък на любовта (Късмет в любовта: 75%)

Лъвовете, управлявани от Слънцето, внасят царственост и щедрост в отношенията си. Въпреки че дават всичко от себе си на правилния човек, имат строги стандарти, които малцина могат да изпълнят. Те имат списък с качества, с които няма да направят компромис, така че ако чувстват, че връзката не работи, те си отиват.

  1. Риби: Романтика, вплетена в сънища (Късмет в любовта: 70%)

Управлявани от Нептун, планетата на мечтите, Рибите са силно романтични и превръщат всеки аспект от живота в ходеща, говореща фантазия. Привързани и безкористни, родените под знака на рибата ще направят всичко за любовта. Те ще дадат втори шанс на всеки, а често и трети.

  1. Близнаци: Чарове и предизвикателства (Късмет в любовта: 65%)

Управлявани от Меркурий, планетата на общуването, Близнаците могат да очароват птиците от дърветата с печелещите награди закачки. Те са животът и душата на купона, ето защо родените под знака на Близнаците никога не са сами. Поддържането на връзка е трудно за тях, защото не много хора могат да следват забързания ритъм на живота си.

  1. Скорпион: Емоционални непостоянни (Късмет в любовта: 65%)

Управлявани от Плутон, планетата на трансформацията, Скорпионите внасят уникалност и мистерия във връзката. Страстни и тактилни, родените под знака на Скорпиона се вслушват в инстинкта си, когато става дума за любов. Всеки може да усети интензивното им настроение, но само малцина могат да се справят с тях. Емоционално непостоянни, те намират дългите връзки за трудни.

  1. Стрелец: Скитници на любовта (Късмет в любовта: 55%)

Управлявани от Юпитер, планетата на експанзията, Стрелците са „животните“ на зодиака със свободен дух, смеещи се на минута, купонджии. С жажда за живот, родените под знака на Стрелеца са радост за някои и изтощителни за други. Те обаче не обичат обвързването и не понасят да бъдат задушени.

  1. Козирог: Изчисленият път на любовта (Късмет в любовта: 50%)

Управлявани от Сатурн, планетата на кармата, Козирозите са добре изглеждащи, умни и богати. Тъй като се фокусират предимно върху работата си, родените под знака на Морската коза не оставят време за лекомислие. Ще се срещат с хора, които са им интересни, но нямат нищо против да са необвързани.

  1. Овен: Огнени страсти и изкушения (Късмет в любовта: 45%)

Воденият от Марс Овен излъчва магнетична страст, привличайки обожатели като молци към пламък. Въпреки това, поддържането на пламъка на любовта може да бъде предизвикателство, тъй като активният им живот може да доведе до разсейване и да бъдат изкушени от някой друг. Управляван от Марс, планетата на страстта, Овенът е магнетичен за другите, понякога по грешни причини. Те имат късмет да получават срещи и винаги имат внимание от обекта на своето желание, но родените под знака на овена понякога може да се борят да запазят любовта жива.

  1. Водолей: Любов, вкоренена в мъдростта (Късмет в любовта: 40%)

Управлявани от Уран, планетата на бунта, Водолеите са хората на идеите, верни, лоялни и умни. Със силна хуманитарна жилка, родените под знака на Водоносеца са мъдри отвъд годините си. Те започват връзка, сякаш е 30-годишен брак, така че пропускат началния вълнуващ етап.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.