Борисов за ПП-ДБ: На нашата маса няма да стъпят

Аз съм европейски политик и не искам да върна България в мутренските години, каза още той

28.04.2024 13:10 5489 0
Борисов за ПП-ДБ: На нашата маса няма да стъпят

На нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях. Това каза за ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да сади дръвчета с младежи от ГЕРБ. "Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали", заяви той.

Да, с ПП-ДБ ще работя, но не по тяхната, а с доминираща сила и власт на ГЕРБ в управлението – с наш премиер, с наши министри. Само тогава“, каза председателят на ГЕРБ.

„Още повече ни се полага заради ротация. И ред ни се пада. Вместо тези хора да се съсредоточат. Какво да кажем? Ако има редовно правителство, какво ще допринесе то? Те говорят за правосъдна реформа, а в програмата им беше написано само едно нещо – „Шеф на КПКОНПИ – Бойко Рашков“. Аз съм европейски политик и не искам да върна България в мутренските години“, добави той.

„Говорят всеки ден глупости. Факт е, че фалшифицират документи. Нито веднъж не сме се изказали срещу тях. Моят противник са „Възраждане“ и БСП. ДПС е либерална и системна партия. И сега работя с тях, и преди работих с тях“, категоричен е Бойко Борисов.

„Всеки ден с кой ми е началник – звучи толкова дребнаво и елементарно. Липса на тези и безсилие, защото всеки ден излиза скандал след скандал. Аз не ги коментират. Казват, че Петков ме дисциплинирал като удрял с шише по масата. Това звучи ли ви сериозно?“, коментира председателят на ГЕРБ.

„Редовното управление идва след редовни избори. Аз мисля, че както в художествената гимнастика, най-високите и най-ниските резултати отпадат. Когато говорят Николай Денков и Делян Добрев, техните изказвания трябва да ги махнем. Сърцевината е, че на тези избори хората могат да ни кажат по коя програма да работим и кой да е отговорникът, дали да сме заедно, дали да сме поотделно, дали да сме в голяма коалиция, дали да има техническо правителство, дали да има служебно правителство – аз прогнозирам служебно правителство, но може народът да реши да има редовно, да излязат да гласуват и да имаме редовно“, каза още Бойко Борисов.

 

 

 
Изпрати новина