Дългата ръка на закона в най-позитивното любовно риалити “Един за друг” Маргарита и Кристиян обявиха война на сочените за най-големи стратези в любовното имение - инфлуенсърката София и Тихомир. Враждата им стана публично достояние по време на седмичното индивидуално изпитание за нежните половинки във Вилата на любовта, в което те трябваше да отговарят на провокативни въпроси за останалите участници в надпреварата.

Предизвикателството пред дамите представляваше импровизирана игра на покер, където вместо с блъфиране, те трябваше да се справят с трудни въпроси, свързани с техните съквартиранти. По време на изпитанието всяка една от тях трябваше да сподели кой е най-големият стратег в предаването, коя от тях най-често се отмята от думата си и коя двойка най-малко заслужава да спечели романтичното състезание. Това доведе до разкрития за напрежение, предателства и тайни стратегии между двойките.

Само три от двойките имаха възможност да увеличат своите седмични бюджети - фотографите Петя и Дилян, обявената за най-голям стратег сред дамите Сияна и нейният партньор Светослав и мишена номер 1 във Вилата на любовта - София и Тихомир. Вечно усмихнатите Петър и Галена пък изненадаха всички с най-малкия си залог за сезона до момента на стойност от едва 1 лев.

Утре за кавалерите предстои битка с времето, шума и бебешкия плач, които ще стоят на пътя на една от малкото възможни романтични вечери за тях и половинките им, пише Нова.