Всички куиз маняци и любители на интелектуалното обогатяване вече ще могат да комбинират знания и забавления с приятели след края на работния ден в Allure Exclusive Bar. Куизовете ще се провеждат в любимото на пловдивчани място всяка сряда от 19:30 часа в комплекс 7 points на  бул. „Санкт Петербург 131.

Заредете се с много настроение и 51 супер интересни общообразователни въпроса. От Allure Exclusive Bar ще заредят бара и хапването за вас, така че не губете време, а запазете места за своя отбор.

Куизът е забавна викторина, която традиционно се провежда в барове или пъбове. Участниците формират отбори и отговарят на въпроси, докато пият бира, забавляват се, или похапват.

В събитието могат да вземат участие отбори, които обичат да се състезават чрез своите познания за спечелването на първенство и за различни награди. Играта включва въпроси от най-различни области като спорт, музика, кино, история, изкуство, география, науки, личности, лайфстайл, медии и други.  

Куизът се провежда в няколко кръга с различен тип въпроси, сред които вярно/грешно, тестови въпроси, разпознаване на хора или предмети от снимки, разпознаване на музика и филми, въпроси с повишена трудност.

 „QUIZ 51 Въпроса” е един от най-доказалите се куизове в цялата страна. Всяка седмица организират над 15 събития на 10 различни локации, а въпросите се задават на стотици участници, за които забавлението и добре прекараното време с приятели се е превърнало в неизменен ритуал.

Правила за участие:

Всеки QUIZ има начален час 20:00 ч. Необходимо е преди това да ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.

Всяка резервация се пази до 19:30 ч.

Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а за всеки член над 6-тия, отборът ще бъде санкциониран с 2 точки от крайния резултат (напр. 7 души -2 точки, 8 души -4 точки).

Отборът събрал най-висок резултат, ще получи бутилка алкохол, като комплимент от заведението.

Ако обичате игри като "Стани богат", "Последният печели" и "Кой да знае", то участвайте и се забавлявайте, като запазите вашето място на телефонен номер 0879 00 30 03.