Страховити тикви, същинско произведение на изкуството, посрещнаха стотици пловдивчани и гости на града решили да се отбият на Хелоуин в Мол Марково тепе. Празникът по случай Хелоуин очарова всички посетители с зрелищна празнична украса.

Най-щастливи обаче се малките гости на мола, за които е предвидена специална програма. Щуро гримиране на страшни лица и карвинг работилница за страховити тикви са само част от забавленията. 

Децата бяха въодушевени в новия си страховит облик и се подготвиха да тръгнат на пътешествие по вратите на съседите, където ще зададат заветния въпрос: "Пакост или лакомство?". 

Детският център Capella Play ще посрещне всички костюмирани и гримирани почитатели на забавленията с безСТРАШНО парти с любимите герои:

16:00 Часът на Елза - Открий магическата пръчица на Елза! Къде е скрит носът на Олаф?

17:00 Часът на Спайдърмен - Премини цветната паякова мрежа.

18:00 Часът на Емоджи – Танцувай разстърващ емоджи поп!

19:00 Часът на Нинджаго - Дуел с мечове!

20:00 Часът на Монстър хай - Най-бързото „чудовище“, състезание за скачане с чували.

20:30 Хелоуинска пинята. Участвай в масовото разбиване на най-голямата пинята за Хелоуин, спечели си лакомство или награда-изненада.

Детската програма включва още работилница – творилница за хелоуински маски и Хелоуин-мъпети, както и работилница – захарилница за „близалки – паяци“ и „еднооки банани“

Точно на Хелоуин Кино Арена ще излъчи историческото шоу на KISS – KISS Rocks Vegas. Юбилейният концерт започва точно в 20:00 часа във високотехнологичните зали PREMIUM и LUXE.