Летните дни вече са факт, а магазините в Мол Марково тепе са пълни с изкушаващи модни находки, които привличат погледите на шопинг маниаците.

Минувачи остават като хипнотизирани пред стъклените витрини, на които може да видим интересни предложения, с които да се превърнем в звездите на лято 2019.

Всъщност, дори модата да не е най-голямата ви страст, кой би отказал на някой нов артикул в гардероба си, който хем ще влезе в употреба през новия сезон, хем ще бъде закупен на много по-ниска от обичайната цена?  

Факт е, че всеки обича намаленията, а най-нетърпеливите посетители на търговския обект се възползваха от летните разпродажби и „атакуваха” мола още днес.

Освен приятната част с пазаруването, друго предимство е, че ще може да разгледате намалените артикули в приятната прохладна атмосфера на Мол Марково тепе, откъснати от жарките лъчи на слънцето отвън.

Едни от най-големите вериги магазини предлагат между 30% и 70% намаление в цените на дрехи, обувки и аксесоари.

Промоциите на сезона ще продължат през цялото лято! Така че, пловдивчани, дойде моментът да се впуснете в шопинг без задръжки!

Вижте кои магазини не трябва да подминавате за нищо на света:

С интересна сезонна разпродажба изкушава магазин CCC. Закупете два продукта и вземете втория с  цели 50 % отстъпка!  Вземете трети, а той ще  струва само 1 стотинка. Звучи доста изкушаващо нали?

Един от символите на българската мода - магазин Andrews, събира погледите на мъжката половина с големи промоции от - 50 %. Колекциите на марката са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

В Grand Optics шопинг приключенията продължават през целия месец юли! Бъдете неотразими на плажа и се сдобийте със слънчеви очила намалени -60% и още 10% допълнителна отстъпка при покупка на два чифта.

До 17 юли  се възползвайте от промоционалното намаление  до 60% на цялата колекция Пролет/Лято 2019 в магазини Lee Cooper.

До 27 юли, разпродажби до 60%“ на колекция Пролет-Лято 2019 ви очакват и в търговската верига TIMEOUT!

А в Tеrranova най-желаните модели сега са с отстъпки до -50% и продължава до 10 юли, затова побързайте, ако искате да освежите гардероба си.

Летните намаления в магазин Paolo Botticelli също нямат край! Възползвайте се сега от отстъпки до -40%.

В Original Marines , пък ви очакват промоции от -30% на колекция Лято 2019 и -70% на колекция Лято 2018.

Магазин Morellato дава възможност да притежавате последните колекции бижута и часовници на най-хитовите марки, само сега на -50%.

Мол Марково тепе не е забравил и за фитнес маниаците и спортните натури.  Летни намаления до -50% на облекла, обувки и аксесоари ви очакват в магазин Sport Depot.

Красиви дрешки за вашето дете от много нови и актуални модели, пък може да избере в Carnival Kids, където промоциите само сега стигат до -60%.