Няколко от най-известните български актьори посетиха "Мол Марково тепе" в Пловдив, а поводът беше предпремиерата на романтичната екшън комедия "Диви и щастливи".

Куп пловдивчани посетиха търговския център и се наредиха на опашка, за да се срещнат отблизо със своите любимци Яна Маринова, Александър Сано и Луиза Григорова-Макариев.

Популярните български актьори раздаваха автографи, снимаха се със своите почитатели на червения килим пред залата и отговаряха на всички въпроси, които те им задаваха. 

Най-запалените фенове на звездите не пропуснаха да си направят и селфи с тях, за да може споменът от срещата да бъде още по-емоционален. 

След това всички зрители се отправиха към киносалона, за да могат да гледат "Диви и щастливи“ на официалното му представяне в Мол Марково тепе. 

След края на прожекцията, посетителите споделиха пред репортер на Trafficnews, че лентата им е харесала изключително много, носи положителни емоции и истинско забавление.

"Диви и щастливи" разказва историята на Боряна, в чийто образ се превъплъщава звездата от "Привличане". Тя е нещастна от съществуването си и недоволна от себе си жена, чийто живот обаче се преобръща само за един миг. Решена да помогне на съмнителното си гадже Цветан, тя краде 30 хил. лева от богатото британско семейство, за което работи, че дори "съвсем случайно" отвлича и сина им. В налудничавата ситуация, в която домино ефектът сякаш е неизбежен, тя успява да въвлече и най-добрата си приятелка. Двете трябва да стигнат до Варна, за да се срещнат с половинката на Боряна, който да им помогне да избягат от страната. През шеметното пътуване, изпълнено с редица импулсивни решения и премеждия, бягайки от полицията, дишаща във вратовете им, те намират онова, което най-малко очакват - щастието, което по неписани правила се крие на най-неподозирани места. Филмът стъпва върху основите на приятелството, лоялността и любовта, посредством които човек може да преоткрие своето изгубено "Аз", дори и в най-щурите времена, каращи го да стори немислими неща.

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в "Диви и щастливи“, се ражда на 8 март. Тогава Яна Маринова кани сценариста Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си. 

Името „Диви и щастливи“ е идея на Луиза Григорова-Макариев и екипът радушно я подкрепя, защото историята се развива като екшън комедия за лудостта, която се крие във всеки един от нас. Приятелството и жертвоготовността са в основата.  Посланието на филма е, че човек трябва да се бори за мечтите си, но и да бъде готов да понесе последствията от действията си, защото грешките се наказват.