Най-чистата любов е тази между майка и дете. Това ни вдъхнови да организираме събитие за теб и твоя малчуган по случай Международния ден на Жената.

В празничната неделя – на 8 март от 11:30 часа, пред детски център Capella Play на ниво +2, те каним на вълнуващо представление, на което твоето дете ще бъде звездата на нашата сцена, а ти – най-специалният ни гост!

Всеки малчуган ще има възможност да поздрави мама за празника с песничка, стихче или танц. Избери репертоара на своето дете, репетирайте го и виж своята малка гордост как смело и щастливо се представя на празничната ни сцена.
Покани своите близки и приятели, за да отбележите и запечатате този мил и красив момент на признателност и любов.

Запиши за участие своето дете (от 3 до 12 години) от 26.02 до 06.03 включително, на телефон 0882 853 087 или на лично съобщение на официалната Facebook страница на Мол Марково Тепе, като ни представиш:

  1. Име на детето
  2. Възраст на детето
  3. Репертоар (песен, стих, танц, други, но молим без рисунки)
  4. Име на майката
  5. Телефон за обратна връзка

Екипът на Мол Марково Тепе ще се свърже с теб на посочения телефон за детайлите и реда на представянията в събитието „Поздрав за мама“.

И тъй като празник без подаръци не може, за нашите таланти ще има  вкусни изненади, а  любящите им майки ще уважим с прекрасни цветя, за да може всяко дете да подари на мама доза красота.

Очакваме ви на вълнуващ Ден на Жената в Мол Марково Тепе!