21-годишен чужденец е задържан в Пловдив. Вчера, около 04.30 часа автопатрул спира за проверка на бул.”Христо Ботев” лек автомобил “Мерцедес”.

Направеният тест за алкохол на 21-годишен водач, турски гражданин, отчел 1,59 промила алкохол. Той е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство. 

Двама са заловените водачи с алкохол в Асеновград. Около 1.00 часа днес, на ул. “Васил Левски” бил спрян за проверка лек автомобил “Опел”. Водачът от града бил седнал зад волана с 1,41 промила.

Час и половина по-късно бил установен и другият подпийнал шофьор. Това бил 37-годишен негов съгражданин. Той управлявал “Пежо”-то си по ул. “Христо Ботев” с 1,32 промила алкохол в издишаният въздух. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства по описа на РУ Асеновград, водачите са били задържани в арестното помещение на управлението за 24 часа.

Срещу 66-годишен мъж от Кричим е образувано бързо полицейско производство. Вчера, той бил задържан за това, че управлявал лек автомобил “Фолксваген” по улиците на Кричим с 2,15 промила алкохол. Материалите са докладвани на дежурен прокурор в РП Пловдив.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg