Близо 9 000 споделяния, публикации в TrafficNews.bg и много коментари. Това последва след като Магдалена Стоилова от Варна пусна в социалната мрежа клип на крадец, който разбива автомобила й. 24 часа по-късно крадецът е задържан. Той е бил разпознат от няколко човека, които подали информация на собственичката на обрания мерцедес. 

Това е 26-годишният Добромир Николов от Варна. "Извършителят е задържан, благодаря на всички за съдействието!", написа Мадлен в профила си. 

Постът предизвикал бурната реакция в мрежата бе следният: "Снощи колата ми беше разбита, пред жилищната ни кооперация в района на сп. Патриарха. Наглото същественце не е взело нищо съществено за нас, но заради наглостта да докосва лична собственост най-нагло пред камери и въпреки, че ги забелязва, ми разбива прозореца на колата и влиза в нея, заслужава добър урок. За човека който ми даде името му и информация свързана с него - 200 лв, анонимно, без да задавам каквито и да е въпроси :) ПС: Жалба към полицията е подадена, но тъй като за последната година това е 3- тата ни разбита кола, вече нивото ми на търпение е преминато. Благодаря предварително на всеки който ще сподели публикацията".

В крайна сметка жената е съобщила името на виновника в полицията и той е бил задържан. 

Добромир е лежал на три пъти в затвора за извършени кражби на територията на Девня и Вълчи дол, откъдето е родом. Излязъл е през март. Същата нощ във Варна са разбити още два автомобила, като разследващите подозират, че именно той е извършителят.