Нагъл крадец разби автомобил за трети пореден път. Действията му са запечатани от охранителна камера. Колата била паркирана в района на сп. Патриарха във Варна. Семейството е подавало многобройни жалби, но без резултат. Това е причината хората да започнат сами да издирват престъпника. Ето разказа на потърпевшата собственичка на автомобила, който TrafficNews.bg публикува без редакторска намеса:

„Здравейте, приятели. Снощи колата ми беше разбита, пред жилищната ни кооперация в района на сп. Патриарха. Наглото същественце не е взело нищо съществено за нас, но заради наглостта да докосва лична собственост най-нагло пред камери и въпреки, че ги забелязва, ми разбива прозореца на колата и влиза в нея, заслужава добър урок.

За човека който ми даде името му и информация свързана с него - 200 лв, анонимно, без да задавам каквито и да е въпроси ) ПС: Жалба към полицията е подадена, но тъй като за последната година това е 3тата ни разбита кола, вече нивото ми на търпение е преминато. Благодаря предварително на всеки който ще сподели публикацията.”

Ето и ВИДЕО с действията на крадеца: