23-годишната Ева е момичето, което реши да сложи край на живота си в четвъртък вечерта. Тя скочи от осмия етаж на нов жилищен комплекс в Кючук Париж.

Момичето загина на място, като пристигналите лекари само констатираха смъртта. Причините за трагедията се изясняват, обясниха от пресцентъра на МВР за TrafficNews.bg.

Ева е набор '93. Изучавала е Стопанско управление в Пловдивския университет. Преди няколко години е работила като крупие. Приятелите й я описват като лъчезарна и борбена. Имала планове за бъдещето - искала е отново да отиде на бригада, планирала е да запише магистратура. Проблемите в живота й са били в рамките на нормалното и с нищо не е показвала, че смята да направи подобно нещо.

Близките й дори не са подозирали, че може да е в депресия. Дори се е чула със свои приятели няколко часа преди инцидента. Именно заради това сега всички са в шок.

"Не мога да повярвам, че тази усмивка вече я няма", "Бъди щастлива, Евче, там накъдето си се запътила", "Защо, Евче, защо?” са само част от коментарите на почернените приятели на момичето след трагедията от четвъртък.

Възможна причина за случилото се могат да са здравословни проблеми. Ева се е борила с автоимунно заболяване. Изпитвала е отпадналост, особено в краката. След поставяне на диагнозата обаче е започнала да приема лекарства и видимо се е чувствала по-добре.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg