Салонът за красота Code Beauty е най-новият проект на Мария Бонева. Той ще работи с луксозните продукти на американския бранд L’ANZA. Мария Бонева и Елена Кристиано - партньор на модния център и  управител на козметична компания Christian of Roma посрещаха гостите с думите:

„Ние знаем какво искат жените. Те искат да бъдат красиви. Code Beauty ще се погрижи за очарованието и перфектния външен вид на всеки един от вас.“

Code Beauty отвори врати с изискано парти в хотел „Маринела“ с участието на модния и бизнес елит. Присъстваха и едни от най-красивите жени в България - Ивайла Бакалова, Жени Калканджива, Наталия Гуркова, Петя Велкова.

В изисканата атмосфера на Японската градина в хотел „Маринела“ беше представен екипът на Code Beauty - млади, креативни и с много опит зад гърба си, те ще се грижат за красотата на столичния елит. Топ коафьорът Джордж Тодоров, гримьорът на звездите Георги Русев, топ маникюристът Мариана Постолова и коафьорът Елица Стойнова ще превърнат всяка една дама в истинска принцеса. Разбира се, че и мъжете ще могат да разчитат на майсторските им умения, така че да бъдат в крак със световните модни тенденции във фризурата.

Очарователната поп певица Веси Бонева и музикантът Светлин Къслев забавляваха изисканата публика с най-новите си музикални парчета. Бяло и черно беше дрескодът на вечерта, като над 200 души уважиха откриването на новото светско място за красота. В стилни черно-бели тоалети дойдоха бизнес дамите Дима Атанасова, Вили Боршукова, Ваня Тошева, Мая Косева, Албена Александрова, Анелия Петкова, и Биляна Бързакова.

Топ дизайнерите София Борисова, Евгения Борисова, Жана Жекова и Биляна Йотовска също подкрепиха новият проект. Стилистката на звездите Ива Атанасова, певицата Цвети Радойчева и Азис, топ моделът Анна-Мария Чернева, Христо Сираков и Любен Дилов, които бяха в компанията на най-красивите плеймейтки, също бяха част от вълнуващото събитие. Code Beauty – кодът на вашата красота.