Козметична компания Christian of Roma е официален партньор на звездите на БГ Радио.

Стилисти на компанията - Емилия Балталиева, Цветелина Джоголанова, Венета Салабашева-Бонева, Таня Георгиева и Николай Кацаров ще се грижат за визията на артистите преди бляскавата вечер.

Тя ще се състои на 17 юли, събота, в зала “Колодрум” в Пловдив. Именно там ще се проведе церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021.

С най-много номинации тази година са Тото Н, Ицо Хазарта, Миро и 4Magic. За награда в категория БГ Дебют ще се борят новите таланти на България – Керана и Космонавтите, DJ Mati, Момчил Косев, TRINYTY и Duli. За първи път БГ Радио ще представи и една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация.

За поредна година ще бъде връчена специалната награда БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Тази година, единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на БГ РАДИО, ще получат Тоника СВ и Стефан Диомов.