Ще оглави ли бившият директор на пловдивската полиция Тодор Гребенаров Националната служба за охрана? Според източници от президентството президентът Румен Радев настоявал за смяна на настоящия началник Ангел Антонов, а за поста била обсъждана кандидатурата на пловдивчанина. 
 
Ангел Антонов е работил в НСБОП по линия на "пране на пари". Напуска системата, за да оглави сигурността на банката на Емил Кюлев.  След смъртта му се връща в МВР и кариерата му продължава. 
 
Кариерата на ст. комисар Гребенаров започна под тепетата. В продължение на 9 години той бе начело на “Охранителна полиция” в Пловдив, като бе в първите редици на по време на протести, сблъсъци между футболни хулигани, бунтовете в Катуница. През 2013 година той смени Тодор Чонов на директорския стол в полицията в Пловдив, но само три месеца по - късно директорският стол в областната дирекция се оказа трамплин за бившия армейски офицер.
 
В столицата той оглави Националната полиция. След това бе понижен до зам. директор, като в момента той командва Охранителна полиция, жандармерията и Пътна полиция.