Историята на момче разтърси социалните мрежи. Неговата съдба бе разказана от жена, която често се грижи за него. Илиян не е циганче, не е наркоман. Това дете не обира баби, той иска да яде иска шанс в живота. Така започва разказът, който предизвика както сълзи така и гняв от потребителите на Фейсбук.

Ето и целия разказ на Борислава Борисова.

„Това е Илиян!!! Мой Приятел с главно П!!! Той стои на паркинга на един от големите супер маркети. Още от далеч вижда и чака с нетърпение колата ми. Илиян е дете, както той твърди без майка - била починала, живее само с баща си,но той е възрастен и не може да работи живеят от пенсията му.

Илиян Не Е Циганин, нито наркоман той е едно добро дете,възпитано говори на Вие и не иска пари....иска някои да му вземе нещо за ядене,защото му се случва понякога да не хапне нищо за цял ден по негови думи. Той се крие в края на паркинга, особено от скъпи коли или полиция ,защото както ми е разказвал, имало хора, който го унижават, обиждат и се гаврят с него за жълти стотинки.

Страх го е,не му пука дали имате силикон, мускули,поршета ,няма facebook,дори и дреха,която да сложи на гърбът си.

Това дете заслужава уважение. Гнус ме в от хората,които му се подиграват, игнорират и го карат да се чувства долен.

Всеки ден ходя до магазина,за да му взема любимото за ядене,а именно "Хот Дог", Пържени картофки,един шоколад и една " Кола кола".

Учудващо за мен влезнах в пререкание с управителят на магазина и охраната,които искаха да го изгонят,но когато заявих, че ако го пипнат ще ги запаля живи ме заплашиха с полиция. След като ги уведомих,че не ми дреме и Илиян ще пазарува с мен, с моите пари те замълчаха и се съгласиха..

Жалка Държава Жалък Народ 

Това дете не е наркоман това дете не Обира баби, той иска да яде иска шанс в живота! !!!!