Овен

През този тържествен ден ви предстоят материална активност и развитие в определени граници. Действията ще са свързани с познати до болка неща и с още повече повторяемост.

Ще имате възможност да приключите с нещо и да поемете в нова посока. Ще сте под влиянието на планетарен фактор, свързан с друго населено място или чужбина под формата на разговор, известие или пътуване. Общението ви прави ползотворни хора, макар погълнати от ежедневната матрица.

В битово-семеен план е добре да предвидите необходимостта от икономии както и задължения, и грижи във връзка с близките ви и по-възрастни хора, или семейството на партньора. А какво по-добро от топла длан за крепкост?

Може да имате делови отношения с обществени институции. Вероятно ще получите разбиране, подкрепа и протекции.

Възможни критични ситуации: Ограничения и колебания, напрежение и разочарование. Материални или финансови проблеми.  Бъдете бдителни! Две плюс две прави четири и едно на ум, нали?

“Мама винаги казваше, че животът е като кутия с шоколадови бонбони. Никога не знаеш какъв точно ще ти се падне.” -  “Форест Гъмп”

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Телец

Може да преодолеете трудностите и да сложите край на неприятна или ограничителна ситуация. Това предполага възраждане, възможност за конкретен успех, прояви на ентусиазъм и идеализъм. Какво по-добро от това?

Работата ви в екип ще ползотворна, изпълнени сте с творческа активност и ще можете да осъществите материалните и професионалните си цели. Вибрацията на деня е благоприятна за уреждане на важни срещи и за установяване на контакти, за сключване на сделки, договори и нови сдружения.

Перспектива за поставяне на начало или край на идея-проект, чиито резултати биха надминали очакванията ви. Възползвайте се от възможността да ви окажат помощ или съдействие!

Възможни критични ситуации: Повишена емоционалност или здравословен проблем. Опасност от измама или конфликт. Външна враждебност, загуба на работа или на доверие.

“Може да ни отнемат живота, но никога няма да ни отнемат свободата” - “Смело сърце”

Близнаци

Ден за енергия, предприемчивост, ефикасни действия, изпитателни ситуации и доминиращо лично присъствие. Възползвайте се от добрите възможности за развитие и успехи в личен и обществен план.

Вибрацията на деня покровителства действията, свързани с търговски договори, покупко-продажби, всякакви материални блага и печалби от различен характер.

Има голяма вероятност да останете приятно изненадани от материална придобивка, финансови постъпления или възможност за инвестиция.

Финансовите вложения биха засилили както инстинктите ви за притежание, така и склонността ви към драматизиране на нещата. Този ден може да се определи като най-успешен за уреждане на делови въпроси. Дерзайте без да се терзаете!

Възможни критични ситуации: Предизвикателства, необмислени действия и опасност от материални загуби по невнимание или пропуски в документацията.

“Ще му направя предложение, на което не може да откаже” - “Кръстникът”

Рак

Ден за ново начало с повече активност, работа, ангажименти и по- голяма свобода в действията. Звездите ви предоставят благоприятни перспективи за добро общо развитие във всички области на ежедневието.

Предстои ви конкретен напредък или личен успех в работата ви. Има вероятност да получите подкрепа, но като цяло през деня разчитайте най-много на себе си.

Чувството ви за самосъхранение ще бъде засилено, но ще се нуждаете от повече самообладание и предвидливост.

Не предприемайте важни начинания без да сте си осигурили предварителни гаранции!

Възможни критични ситуации: Открити предизвикателства, неразбиране, напрежение. Опасност от неуспех.

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец март?Ето какво носи на всяка зодия месецът на жените, според астролога Красимир Куртев - Алеф

"Човек прави каквото може, докато не разбере какво му е приготвила съдбата." - "Последния самурай "

Лъв

Вибрациите през този ден придават повече борбеност, предприемчивост и готовност за ефикасни действия.

Време е за важни начинания и ангажименти, които биха довели до успешни резултати. Звездите ви дават подкрепа за издигането ви в кариерата. Успешно уреждане на всякакви материални, финансови и делови въпроси.

Денят предразполага всичко, което се отнася до пари или имоти може да ви донесе успех. Ще ви се отдаде възможност за материална или финансова придобивка. Печеливша сделка или капиталовложение ще ви донесе радост. Някои от вас ще имат късмет при хазарт (тото, лотария, игри на късмета).

Възможни критични ситуации: Не е изключена неприятна изненада във вид на неочаквани или необмислени разходи, проблеми от личен, семеен или професионален характер.

"Не мрази враговете си.Това пречи на решенията ти." - "Кръстникът"3                                                              

Дева

Успешен ден, характеризиращ се с повече обществени контакти, с освободеност в мисленето и с благоприятни възможности на различни нива.

Днес ще се радвате на вашето сравнително добро финансово състояние. Отделете необходимото време и обърнете внимание на ролята на семейството и близкото ви обкръжение.

Звездите благославят денят, който е благоприятен за освобождаване от всичко ненужно - неприятна работа, досадни фактори, отегчителни връзки.

Имате възможността за промяна в кариерата, дома, взаимоотношенията. Ако се нуждаете от нещо, възползвайте се от своите връзки и контакти!

Ще успеете да постигнете целта и желанието си, да вземете или да си върнете заем.

Възможни критични ситуации: Напрежение, незрялост, склонност към крайности или необмислени разходи. Опасност от измама или разочарование. Временна изолация или проблеми в общуването.

 "В живота ти не трябва да има нищо,което да не можеш да напуснеш за 30 секунди,ако усетиш жегата зад ъгъла." - "Жега"

Везни

Благоприятен ден за наваксване на пропуснатото, за успешно изпълнение на текущи задачи и домашни задължения, за поставяне на повече ред в нещата и за уреждане на формалности.

Време подходящо за конкретна работа, за обичайни занимания или за довършване на по-малко значими задачи. Възможно е да реализирате идея или проект в работната среда. Ще ви се наложи да проведете делови разговори по телефона. Очаквайте външна подкрепа или съдействие от уважаван от вас колега.

Днес е препоръчително да не се занимавате със спекулации или неща със съмнителен характер!

Възможни критични ситуации: Напрежение, умора, отегчение. Ако не е спешно не предприемайте решителни действия, поради опасност от загуба или блокиране на различни нива.

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф

"Както ти е казала майка ти,както казваше и моята майка-много е важно да се опитват нови неща." - "Ханибал"

Скорпион

Денят предполага стремеж към повече свобода, движение и пътувания и определена нужда от бягство от реалността. Очаква ви динамичен ден изпълнен с положителни емоции с любимият ви и шанс за добра промяна по необичаен начин.

Време благоприятно за изпълнение на краткосрочни цели и начинания, за пътувания, за делови контакти и неочаквана авантюра.

Общата атмосфера на тази дата е заредена с чувства, емоции и творческо вдъхновение. По възможност, избягвайте поемането на по-важни ангажименти, поради преходния характер на дневната вибрация.

Възможни критични ситуации: Напрегнатост и безпокойства. Опасност от загуби, поради нетърпение или необмислено решение.

 "Прошката е между тях и Господ. Моята задача е просто да уредя срещата." - "Мъж под прицел"

Стрелец

Преобладаваща атмосфера на обща сигурност, взаимно разбирателство и засилено чувство за отговорност. Тя е доминирана от максимализъм в личен и социален план, както и от значението на деловите взаимоотношения, на семейния живот, на домашните задължения и отговорности.

Целите и интересите ви ще бъдат насочени към придобивки, социално признание и домашен уют. Най-вероятно ще бъдете изправени пред необходимостта от личен избор.

Време благоприятно за започване на нещо ново, което отговаря по-точно на вашите способности и изисквания!

Възможни критични ситуации: Грешен избор. Спотаено чувство на неудовлетвореност. Неспазено обещание или ангажимент. Емоционални или здравословни проблеми.

"Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си" - "Ванила Скай"

Козирог

Денят се характеризира с общо затишие и планиране на бъдещи действия. Преосмислете минали грешки и събития. Ще имате желание да избягате от действителността, осигурете си спокойствие и почивка.

Очаквайте изпитания в личните взаимоотношения. Проявете повече търпение и предпазливост. Има опасност от разочарования, загуби или срив в отношенията.

Този ден  като цяло не е добър за бизнес и търговия. Големите финансови операции, сделки или отваряне на нова фирма  например, биха били "самоубийствени". Всъщност, всякакви лични, користни, материални цели и интереси рискуват да се сблъскат с много препятствия.  

Перспективите за значителни постъпления са ограничени, но има възможност за неочаквана придобивка, приятна изненада или сключване на важен договор.

Възможни критични ситуации: Понижена жизненост, душевна криза, напрежение, безсъние и стрес.

 "Възможно е да заличиш някого от ума си.Трудно е да го изтриеш от сърцето си" -  "Блясъкът на чистия ум"

Водолей

През този ден звездите вещаят: Временни трудности и опозиции. Перспектива за дългоочаквана промяна в съществуващото положение - кариера, личен план,  местоживеене и прочие.

Ще имате шанс за нова работа и/или назначаване на по-отговорна длъжност. Очаквайте професионално израстване и признание. Ще сте заети с изпълнение на цели и ангажименти, които по-добре отговарят на съществуващите реалности и лични изисквания.

Очертават се предложение за допълнителна работа или дългосрочен ангажимент. Не отлагайте уреждането на важен материален въпрос или изгодна инвестиция.

Денят е благоприятен за нови начинания и концентриране на енергията по обмисляне на бъдещи планове и проекти. Резултати, които може би ще надхвърлят очакванията ви!

Възможни критични ситуации: Преумора, прекалена предпазливост, изпитване на страх за обективно решение. Инертност и чувство за безсилие.

"Има двама души на планетата, на които мога да се доверя.Единият съм аз, а другият не си ти!" - "Въздушен конвой"

Риби

Време за равносметка, повече пасивност, наблюдателност и "мистична" насоченост. Този ден е особено подходящ за духовно обогатяване, за обучение, пътуване и творческа активност в сферата на интелектуалния труд, изкуствата и култура.

В събитиен план денят е свързан с перспективата за подписване на договор или съдружие. Не изключвайте възможността за неочакван шанс, положителна промяна, конкретен успех, материална или финансова придобивка.

В случай, че сте изправени пред сложен проблем или ситуация - сега е моментът да ги разрешите!

Възможни критични ситуации: Конкретни закъснения. Изолираност, съмнения, безпокойство, дискомфорт. Също така финансови проблеми.

"Някои хора чуват вътрешните си гласове и живеят с това,което са чули.Такива хора полудяват или се превръщат в легенда." - "Легенди за страстта"

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. 

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец март?Месечният хороскоп е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от Красимир Куртев - Алеф